Eddy Sterckx

Vraag Eddy Sterckx om raad tijdens CARP ZWOLLE 2014!

Net als voorgaande jaren is Eddy Sterckx Diepvriesboilies ook vertegenwoordigd op CARP ZWOLLE 2014. En het mooiste is: voor raad en daad kun je terecht bij Eddy zelf!

Zeker zijn bekende Red Devil Range heeft stilaan een blaadje in de karpergeschiedenis verdient. Boilies die zich bewezen hebben als ware visvangers op tal van wateren in binnen- en buitenland. Door het aas exclusief te houden, verdeeld via ervaren karpervissers en enkel verkrijgbaar per 50 kg, zit ook niet iedereen met deze kwaliteitsboilies te vissen.

De Red Angel heeft de laatste jaren zich volop bewezen

Tijdens CARP ZWOLLE is ook een beperkte voorraad Freezerbaits verkrijgbaar, die deze keer speciaal los per zak verkocht wordt. Ideaal voor de vissers die nog nooit met de producten van Eddy Sterckx gevist hebben en de boilie eens zelf uit willen proberen. Verder zijn de populairste smaken natuurlijk ook verkrijgbaar in readymades en zijn er tal van andere producten te bekijken en te koop zoals Sticks, Dips, Boosters en Pop-Ups.

Wil je een bestelling doorgeven? Doe dit dan bij voorkeur telefonisch via: 00 32 477 497 566. Voor meer informatie en een compleet overzicht van het assortiment surf je naar: www.diepvriesboilies.be.