TTB Baits ruimschoots en uitgebreid aanwezig

Ook dit jaar is TTB Baits weer ruimschoots en uitgebreid aanwezig op de grootste karperbeurs van Europa, CARP ZWOLLE 2016! Om u een alvast een kleine indruk te geven van wat u van TTB Baits kunt verwachten hebben wij het volgende voor u op een rijtje gezet.
 
 
 
 
 
 
 
 
ProCeed

 

Op CARP ZWOLLE 2016 zullen wij onze nieuwste telg uit de boiliestal lanceren. Veel karpervissers zijn dit jaar bekend geworden met de revolutionaire XCeed Range, en in navolging daarop hebben wij deze vismeelvariant ontwikkeld. Op onze stand kunt u ruiken, proeven, voelen, knijpen.

 

Intropakketten zijn verkrijgbaar voor slechts € 20,-!

 

PROCEED Actie

 

Op Facebook loopt nog steeds onze ‘vraag van de week’ actie? Ook meedoen? www.facebook.com/TTBBaits

 

20 Procent

 

Op alles geven wij een standaard beurskorting van 20%. Het gehele assortiment! Ook in de webshop geldt voor dit weekend een standaard 20% korting welke u met de nog bekend te maken kortingscode kunt verzilveren. Actie-artikelen sluiten wij echter uit

 

Opruimhoek

 

Voor alle artikelen in de opruimhoek geldt: 3 voor € 10,-

Daarnaast staan onze mensen klaar om antwoord te geven op alle TTB Baits gerelateerde vragen, informatie te geven over ons assortiment maar ook kunt u prima terecht voor een praatje over alles wat met karpervissen te maken heeft!

 

Aminol Xceed

 

Ook hebben wij een aantal exclusieve liquids mee naar de beurs tegen heerlijke beursprijzen. Onze mensen kunnen u uitgebreid de toepassingen van deze vloeistoffen toelichten!

 

• Aminol 1 liter € 10,-
• Sweet Xceed 1 liter € 5,-

 

TOT ZIENS OP CARP ZWOLLE 2016

 

Voor informatie: www.ttbbaits.com