Treffers – Fishing & Outdoor verbreedt zijn horizon in de hengelsport

Zo heeft men als consument op de beurs van CarpSquare 2015 al kennis kunnen maken met het eigen merk JOTI-Fishing. En op CARPZWOLLE 2016 zullen ze nog groter uitpakken met een stand van 40 m2. Waar al hun artikelen van zowel eigen merk als van andere merken een plekje krijgen. Hierdoor ontstaat er een ruime keuze voor de consument.

De producten bestaan o.a. uit FEEK producten (dit is niet fout geschreven, maar zoals je het uitspreekt) ofwel imitatie aas zoals mais, wormen, bugs en meer, in diverse kleuren, diameters en in floating of sinking.  En nieuw voor 2016 zijn de ZIG-Bugs in vijf verschillende soorten voor een goede prijs. De ZIG-Bugs zijn verpakt per vier of als MIX van vijf verschillende bugs. Zo is er een Witte, een Blauwe, een Zwarte, een Groene en een Witte met pluim. De bugs hebben een goed drijfvermogen, zelfs na 24 uur in het water.

 

Waaier01

 

Buiten het imitatie aas hebben ze ook Liquids in het assortiment zoals, Krill Liquid in een 1 ltr Jerry Can, Robin Red Haiths in een 0,5 ltr. Jerry Can en Hennep Oil (ongefilterd) in een 0,5 Ltr. Jerry Can. De verpakking van de Liquids en Oil zijn hersluitbaar.

En dan is er nog het lood wat ze onder de naam JOTI-Fishing hebben. Het lood is niet alleen te verkrijgen in diverse gewichten en vormen, maar ook in drie camouflage kleuren zoals Camouflage Zwart, Camouflage Clay en Camouflage Groen.

 

Zig Bugs MIX

 

En voor de prijs hoef je de artikelen van Treffers – Fishing & Outdoor  niet te laten liggen. Ze hebben een goede kwaliteit / prijsverhouding waar men blij van wordt. Als men geïnteresseerd is in de artikelen of hoe ze eruit zien, kan men alvast een kijkje nemen op de webshop: www.treffersfishingoutdoor.eu

Op deze webshop staan nog meer artikelen van andere merken zoals Diamondbaits het (karper) voer en lokvoeders uit Italië. De producten van Diamondbaits worden gemaakt van uitsluitend hoogwaardige ingrediënten om karper te vangen. Zo bestaat de range uit o.a. boilies, dipgel, Pop ups, Dry Animo Gel en vele andere producten waar de (karper) visser uit kan kiezen voor het verleiden en het vangen van zijn vissen.

Verder staat er op de webshop nog meer artikelen voor de sportvisser zoals vislijnen van o.a. Shimano, Suflix en Katran. Maar ook is er gedacht aan End-Tackle en diverse accessoires die het de sportvisser makkelijker en aangenamer kunnen maken aan de water. Zo zijn ook de merken als Carp-Spirit en Extra-Carp ruimschoots vertegenwoordigd.  En daarbij opgeteld heeft de webshop een pagina met lang en kort lopende aanbiedingen van artikelen voor een heel gunstige prijs die niet gelijk een aanslag zijn op je portemonnee.

 

Liquids

 

Alles bij elkaar is Treffers – Fishing & Outdoor druk bezig om van 2016 een geweldig jaar te maken. Niet alleen via de diverse hengelsportbeurzen in Nederland en België maar juist ook op sociaal media met diverse pagina’s op Facebook, via Instagram en Twitter. Maar ook de nieuwe algemene website van Treffers – Fishing & Outdoor begint langzaam vorm te krijgen en wordt in de loop van januari 2016 gelanceerd.

Maar ook aan de jeugd wordt weer gedacht in 2016. Zo houden zij weer voor de 3e keer een GRATIS karper jeugddag op Plas de Watergoor in Nijkerk op 5 mei 2016. Hier kan de jeugd zich voor inschrijven via [email protected].

Deze GRATIS dag staat geheel in het teken van het genieten en het samen zijn met leeftijd genoten die de zelfde passie hebben op het gebied van karpervissen. Voor meer info kijk dan alvast op de Facebook pagina of op de site van de HSV Hoop op geluk – Nijkerk.

 

Adv

 

Op deze dag is de jeugd vanaf 7 t/m 16 jaar welkom en zeker ook hun ouders om er weer een gezellige en mooie dag van te maken. Tevens komt er ook weer een bekende (karper) visser als mysterie gast. Dus houd de Facebook pagina en straks ook de website goed in de gaten voor meer nieuws en updates.

En als laatste voor de hengelsportbeurzen die komen gaan, heeft de stand een kleine aanpassing erbij gekregen. Klanten van die onze stand hebben bezocht tijdens de laatste beurze en de VBK-Meeting weten het al. We hebben een eigen Tiny’s Coffeecorner op de stand waar de klanten nog even kunnen praten of een rust pauze kunnen nemen onder het genot van een (gratis)  bakkie koffie of frisdrank. Dit wordt met liefde en plezier klaar gemaakt door de gastvrouw Tiny Treffers.

Treffers – Fishing & Outdoor en hun teammembers wensen iedereen hele mooie vangsten in en wie weet mogen we elkaar begroeten op onze stand tijdens één van de aankomende beurzen.