CARP ZWOLLE 2019

Trailer CARP ZWOLLE 2019

Als oplettende kijker is je waarschijnlijk al opgevallen dat CARP ZWOLLE op 1 februari 2019 voor de 25e keer haar deuren opent. In die 25 jaar is de karperbeurs in Zwolle uitgegroeid tot de grootste en mooiste van Europa. Zo ontvangen wij ieder jaar mensen uit meer dan 35 verschillende landen. Alle reden voor een feestje. Een feestje dat ook jij als karpervisser niet mag missen!

CARP ZWOLLE 2019 wordt ook dit jaar gevierd op 1, 2 en 3 februari 2019 in de IJsselhallen in Zwolle. Verdeeld over 20.000m² vind je meer dan 145 verschillende stands. Stands van zowel de grootste als de kleinste merken. Hier kun je het beste advies verwachten van professionele karpervissers en kun je je verlekkeren aan al het nieuws uit ‘karperland’. Ook dit jaar worden er weer verschillende lezingen gehouden, kun je profiteren van leuke aanbiedingen en is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Kortom, een dag die je niet mag missen!

Om ons 25 jarig jubileum te vieren zullen er de komende weken verschillende leuke acties en activiteiten bekend maken. Hou onze website dus goed in de gaten!

Heb jij je tickets nog niet in huis? Bestel ze dan snel zodat ook jij dit feest van dichtbij mag meemaken!
Klik hier om je tickets te kopen