Topkwaliteit kleding van Phat Fish Clothing

Phat Fish Clothing is in 2012 opgericht en bij de introductie in de UK maakte het merk direct een grote impact. Door het bieden van topkwaliteit kleding voor een vriendelijke prijs wist de winkelier én consument het merk snel te waarderen. En nu is het tijd om de Benelux met het merk kennis te laten maken.

Phat betekent letterlijk Excellent of Cool, en Phat spreekt je uit als Fat. Naast kwaliteit biedt Phat Fish ook originaliteit, dus geen standaard uitgebreide range aan standaardproducten die eigenlijk de prijs niet rechtvaardigen (denk hierbij aan een standaard soft shells, fleeces of warmtepakken etc). Alles wordt in eigen beheer ontworpen. De Phat Fish range zal in de nabije toekomst beetje bij beetje gaan groeien, dat zeker.  Maar stapje voor stapje, met eigen ontwerpen en altijd kwaliteit, originaliteit en betaalbaarheid in het achterhoofd.

 

Kingfisher and Rod Hoodie

 

We hebben een team van toegewijde consultants die continu feedback geven en met nieuwe ideeën komen. Door de kwaliteit die Phat Fish biedt, hebben we enkele zeer gerespecteerde vissers in ons team die de kleding dagelijks gebruiken. En dan komt de kwaliteit uiteraard vanzelf bovendrijven. Voor 2016 hebben we enkele fraaie nieuwe producten in de planning staan, dus hou ons maar in de gaten!

 

Milk Two Sugar T

 

Kom kennis maken met Phat Fish Clothing op Carp Zwolle 2016, u vindt ons op standnummer 328. Er zijn alle dagen meerdere mooie prijzen te winnen en enkele mooie introductieaanbiedingen te scoren. Om in aanmerking te komen voor één van de prijzen is heel eenvoudig; het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden op de Phat Fish stand. De winnaars worden omgeroepen en ontvangen ter plekke een SMS (voor het geval men de oproep niet hoort). Per dag worden 3 maal de prijzen bekend gemaakt; om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.30 uur.

 

Bobble Hat

 

 

Link: www.phatfishclothing.co.uk