BESTEL JE TICKETS NU ONLINE

DE VOORDELEN VAN EEN E-TICKET

Met een e-ticket op zak ben je zeker van toegang tot CARP ZWOLLE 2018 en bespaar je € 2,34, maar dit is natuurlijk niet het enige. Je hoeft namelijk niet meer aan te sluiten in de rij en kunt dus meteen naar binnen bij één van de speciale e-ticket entree's. Daarnaast ontvang je op ieder ticket een kortingsbon voor een échte Engelse pint (0,5 liter bier) in een 'Limited Edition' CARP ZWOLLE beker i.c.m. een bucket gevuld met 12 chicken wings. Deze heerlijke combi kost je met een online ticket i.p.v. €11,95  slechts €10,-!

Voor alle drie de beursdagen hebben we een visreis beschikbaar gesteld. Zo verloten wij onder alle tickets van vrijdag een visvakantie voor 2 vissers en 2 niet-vissers naar Merenye in Hongarije! Met een ticket voor zaterdag maak je kans op een karpervisvakantie voor 2 vissers en 2 niet-vissers naar Etang des Châteliers in Frankrijk! Voor de zondag hebben we een visreis voor 2 vissers naar Iktus Ruffaud in Frankrijk beschikbaar gesteld! Meer weten over deze reizen? Klik hier.

Donderdag 1 februari om 20:00 uur nemen wij contact op met de winnaars. Hou je mail dus goed in de gaten! Om kans te maken op deze schitterende visreizen is het dus zaak je e-tickets vóór die tijd in huis te hebben.

  • Verzekerde toegang tot CARP ZWOLLE 2018
  • Bespaar geld op je entree
  • Met een online ticket meteen naar binnen. Je hoeft dus niet te wachten in de rij bij de kassa
  • Korting op een 'Limited Pint & Bucket Fried Chicken'
  • Kans op een visreis naar Frankrijk of Hongarije

TICKET VRIJDAG

Met jouw e-ticket voor vrijdag 2 februari speel je automatisch mee om een visreis voor 2 vissers en 2 niet-vissers naar Merenye in Hongarije te winnen!

TICKET ZATERDAG

Met jouw e-ticket voor zaterdag 3 februari speel je automatisch mee om een visreis voor 2 vissers en 2 niet-vissers naar Etang des Châteliers in Frankrijk te winnen!

TICKET ZONDAG

Met jouw e-ticket voor zondag 4 februari speel je automatisch mee om een visreis voor 2 personen naar Iktus Ruffaud in Frankrijk te winnen!
Logo the carp specialistLogo the carp specialist

Eén maand GRATIS KWO Membership

Met een e-ticket op zak ontvang je een maand GRATIS toegang tot het KWO Membership. Met dit membership ( t.w.v. €6,95 ) heb je onbeperkt toegang tot exclusieve verhalen, de leukste video's, de meest bijzondere karperfilms en ontvang je 20% korting op alle KWO merchandise in de webshop.

 

VRAGEN OVER HET BESTELLEN VAN JOUW E-TICKET?

Heb jij een vraag over het gebruiken of het bestellen van een E-ticket voor CARP ZWOLLE 2018? Vaak kun je al aan een antwoord komen door ons FAQ te raadplegen. Mocht je er alsnog niet uitkomen dan kun je contact opnemen met Ticketscript.

TOP