Thailand trip

Net als dit jaar, hadden we ook vorig jaar een prachtige prijs te verloten onder alle mensen die een E-ticket hadden aangeschaft voor CARP ZWOLLE. Deze prijs was niets minder dan een compleet verzorgde trip naar Thailand!! Tijdens CARP ZWOLLE 2014 werd de winnaar bekend gemaakt en het was Mark Heppe die er met deze fantastische prijs vandoor ging. Lees hieronder zijn verhaal.

6

Zoals elk jaar verheugen mijn maat en ik ons begin januari 2014 over ons vertrouwde uitje naar Zwolle het 1e weekend van februari. Eigenlijk kochten wij altijd kaarten aan de deur maar om lange rijen te voorkomen besloot ik om de kaarten via de site vooruit te bestellen. Bij het boeken zag ik al dat er een biertje en frikandel met korting gekocht kon worden en een volledig verzorgde reis naar Thailand gewonnen kon worden. Mooi natuurlijk, maar hoe groot is de kans nou dat je zoiets wint?

Op de zaterdag zijn wij vanuit Zuid-Holland richting Zwolle gereden en hebben een prima dag gehad. De nodige spulletjes gekocht, van alles gezien en natuurlijk een biertje met frikandel op. Het enige wat toen overbleef van het kaartje was de reclame voor de trip naar Thailand en zeiden tegen elkaar “dat zou toch wat zijn”.

5

Einde dag zijn we weer naar terug gereden en zijn we beide naar huis gegaan. ’s Avonds laat keek ik nog even mijn email na en tot mijn verbazing had ik bericht van de CarpZwolle organisatie om contact op te nemen. Het was al rond 11 uur maar besloot toch maar te bellen met het opgegeven nummer. “Met Erwin, goed dat je belt, kun je morgen naar Zwolle komen voor een prijs”? Aangezien ik niet uit de buurt kom en afspraken had voor de zondag vroeg ik of de prijs niet opgestuurd kon worden indien het een zakje boilies was. Toen Erwin mij zei dat ik DE HOOFDPRIJS had gewonnen was een afspraak snel gemaakt…

Na opgehangen te hebben kon ik het niet geloven. Meteen bellen met mijn maat om vervolgens helemaal gek te worden! Internet afspeuren naar informatie, tegen 3 uur in slaap gevallen en om 6 uur weer aan de telefoon met internet aan. Zou het dan echt zijn dat we samen volledig verzorgd naar Gillham’s Fishing Resort gaan?? Eenmaal op de beurs aangekomen werd het al snel duidelijk en na de nodige foto’s met Mick Paine en Stuart zelf op de stand werd afgesproken om begin mei een week te boeken. Wat ons daar is overkomen hadden we van te voren niet durven dromen…

3

We hebben daar een alles overtreffende week gehad, vissen zal nooit meer hetzelfde zijn als je daar eenmaal geweest bent. Je kunt iedere dag van 7 tot 7 vissen en daar hebben we maximaal gebruik van gemaakt. De omgeving is werkelijk schitterend met kerngezonde vissen tot ver over de 500 pond, zeker ’s ochtends vroeg; 28 graden, strak blauwe lucht, windstil,  vissen die overal springen of draaien, aan de overkant oerwoud met apen en vogelgeluiden en voor je een rodpod waar elk moment een hengel kan vertrekken met een schreeuwende slip. Werkelijk onvoorstelbaar! Met behulp van de gidsen krijg je een fantastische begeleiding en kun je de vis van je dromen vangen. Ook met materiaal is allemaal top geregeld en dat moet ook, want de vissen zijn zo ongelofelijk sterk dat al het materiaal tot het uiterste belast wordt. In totaal hebben we 26 vissen gevangen (8 soorten) waaronder Arapaima tot 150 pond, Mekong catfish tot 165 pond, Siamese karper tot 80 pond (onze favoriet), Redtail catfish tot 70 pond en Julian carp tot 30 pond. Na zo’n week ben je compleet gesloopt maar volledig voldaan, met de langste dril van bijna 4 uur voor een Mekong catfish.

4

Wij hebben een fantastische week gehad en willen daarvoor de organisatie van CARP ZWOLLE en Gillham’s fishing resort nogmaals bedanken. Zelf zouden wij dit niet zo snel geboekt hebben met thuis een gezin, maar het staat voor ons vast dat dit niet de laatste keer geweest is dat wij in het paradijs geweest zijn.

Voor dit jaar zijn de kaarten inmiddels weer besteld, wie weet winnen we de prijs nog wel een keer!

2

* Wil jij ook kans maken op deze fantastische prijs? Bestel je tickets online en maak automatisch kans op een geheel verzorgde reis naar Thailand!


Link: www.gillhamsfishingresorts.com