Ali Hamidi
Korda
"Ik hou ervan elk jaar naar de Carp Zwolle te komen. Niet alleen krijg ik de kans mijn Europese collega’s weer eens te spreken, maar ook ontmoeten we hier veel van onze fans. Ze komen van heinde en verre naar Zwolle en creëren samen een geweldige sfeer. Zie je daar in 2019."
Pieter van
der Werfhorst

Strategy
CARP ZWOLLE bestaat al weer 25 jaar en ik kan mij de eerste keer nog erg goed herinneren. Als jong verlegen karpervissertje liep ik rond in een veel te grote snoepjes winkel. Alles waar je maar van droomde kon je hier kopen. Natuurlijk is er veel veranderd, het is groter geworden maar als bedrijf ben je trots om hier te mogen staan en je producten te showen aan collega karpervissers. CARP ZWOLLE is voor mij een beurs die je eigenlijk niet mag/kunt missen.
Ardy Veltkamp
Century
Ik vis al 30 jaar fanatiek op karper. Voor mijn sponsors heb ik vrijwel alle karperbeurzen door Europa gedaan, maar ik kan uit eigen ervaring vertellen dat er maar weinig aan CARP ZWOLLE kunnen tippen. Alles is tot in details goed geregeld en alle grote merken zijn hier goed vertegenwoordigd . Ook zijn de nieuwste ontwikkelingen van het karpervissen hier altijd aanwezig. Karperbeurs Zwolle is the place to be! Get in there!
Frank Warwick
Frank Warwick Baits
CARP ZWOLLE is niet alleen langstlopende Europese beurs, maar ook mijn persoonlijke favoriet. Een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de hele wereld van karpervissers!
Martin Locke
Solar Tackle
CARP ZWOLLE is zonder twijfel de beste karperbeurs in heel Europa, waar alle belangrijke merken al hun producten voor het nieuwe karperseizoen tonen. Als grootste, beste en eerste beurs komen hier de echte hengelfanaten en vind je hier alle bedrijven uit heel Europa. Ga je maar naar één beurs per jaar, zorg dan dat het CARP ZWOLLE is!
Bart van den Hurk
KCB International
Ik weet nog goed dat ik me als klein mannetje door mijn ouders voor het eerst in Zwolle af liet zetten. Wat maakte dé karperbeurs een indruk, ik keek m’n ogen uit! Carp Zwolle is de start van het seizoen, waar alle nieuwe producten worden gepresenteerd en je alles op karpergebied kan ruiken, proeven en voelen. Simpelweg the place to be!
Arjen Uitbeijerse
Spiegel Magazine
CARP ZWOLLE is voor mij een evenement dat je niet kunt missen!
Erwin Vos
MTC Baits
"CARP ZWOLLE is HET begrip voor en door karpervissers. Jaarlijks kijk ik er naar uit en voel me daar als een vis in het water. CARP ZWOLLE is samen te vatten in slechts vier woorden: UITERLIJK INNEMEND, INNERLIJK UITSTEKEND!"

CARP ZWOLLE COUNTDOWN

    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0
TOP