Tasty & Trolling

Het Nederlandse bedrijf Pro Line Carp Products staat sinds zijn oprichting in 1996 bekend om zijn kwaliteitsaas. Het aas wordt geproduceerd door karpervissers, voor karpervissers, waarbij het doel is: jou meer en grotere vis te laten vangen! De Tasty Tigers en de Trolling Motor kunnen daar volgens het bedrijf een goede bijdrage aan leveren!

Inmiddels biedt Pro Line naast aas ook een compleet pakket aan producten zoals End Tackle, Rod Pods, Boten, Tenten, de bekende onthaakmatten en nog veel meer. Natuurlijk is Pro Line ook in 2014 weer aanwezig op de grootste karperbeurs van Europa. In de stand van maar liefst 280 m2 tref je de nieuwste producten en een paar mooie aanbiedingen. Twee producten laten we hier al graag even zien.

Tasty Tigers

Proline-products-carp-zwolle-3

Nieuw in het assortiment van Pro Line is een  bijzonder (haak)aas. De Tasty Tigers staan bomvol van de instantattractie en trekken direct de aandacht onder water door hun opvallende kleur. De afwijkende vorm en kleur van deze tijgernoot in combinatie met de best vangende smaakcombinaties zorgen voor een absoluut top-aas. De Tasty Tigers zijn verkrijgbaar in BBQ n-Butyric, Magic Mango, Juicy Pineapple en Coconut Milk. Ze worden geleverd in een pot van 700 ml voor de aantrekkelijke prijs van € 9,95. Genoeg redenen dus om de Tasty Tigers eens op de Pro Line-stand te komen bekijken!

Trolling Motor

Proline-products-carp-zwolle-4

Nieuw van Pro Line voor 2014 is een elektromotor, speciaal ontworpen door karpervissers. Deze stille maar krachtige motor heeft een korte schaft en een stuwkracht van 45 lb. Dit betekent dat hij geschikt is voor alle commandoboten in de range. Natuurlijk kun je ‘m zien op de Pro Line-stand. Ben je van plan bent om aankomend jaar een nieuwe elektromotor aan te schaffen? Kijk dan zeker eens naar de nieuwe Pro Line Trolling Motor!