Solar Tackle range

Solar’s gloednieuwe ‘Undercover Camou Range’

Solar Tackle heeft de laatste paar jaar gigantisch stappen gemaakt met de introductie van de SP Range, de lancering van de A1 Black Aluminium Range en diverse toevoegingen aan de P1 Stainless Range.    

In 2020 zullen alle ranges verder uitbreiden, met een keur van kwalitatieve en innovatieve producten zoals u al meer dan 30 jaar van Solar Tackle gewend bent. En CARP ZWOLLE is traditiegetrouw de plek waar diverse primeurs te vinden zijn. 

Solar Tackle Undercover Camou Range
De nieuwe Undercover Camou Range van Solar

De grootste lancering is de Undercover Camou Range; een gloednieuwe range tassen, foudralen, stoelen, en bedchair en zelfs een brolly system, allen uitgevoerd in Solar’s unieke subtiel ontworpen camou patroon. 

Undercover Camou Range stoelen Solar
Uitgevoerd met Solar’s unieke camouflage patroon

De range vervaardigd uit volledig gevoerd 600D, PVC gecoat materiaal. Het getal 600 geeft de kwaliteit van de stof aan, hoe hoger het getal hoe robuuster en duurzamer de stof. De meeste merken werken niet eens 600D en bij andere merken is 600D de topkwaliteit. Zoals u gewend bent van Solar Tackle, zeer hoge kwaliteit maar u zult zeer aangenaam verbaasd zijn over de prijzen! 

Solar Undercover Camou Range Bivvy
Je zult verbaasd zijn over de prijzen

Link: www.solartackle.co.uk

Reageer op dit artikel