Solar Tackle op volle kracht op CARP ZWOLLE

Solar Tackle, één van de meest gerespecteerde en oudste karpermerken is uiteraard weer aanwezig op CARP ZWOLLE 2017. Met 30 jaar ervaring, staat Solar Tackle voor innovatie, originaliteit en kwaliteit. De lancering van de P1 Range in de zomer van 2016 bewees maar weer dat Solar Tackle met recht aan de top staat op het gebied van innovatie en kwaliteit.

De volledige P1 Range is aanwezig om te bewonderen en je eigen droomsetje aan te schaffen. Beter nog, er zullen zelf enkele primeurs te vinden zijn (lees verder). Naast de P1 Range vindt u o.a. de Titanium Indicator Range, Advanced Rig Gear en uiteraard een selectie van de Solar Carp Food Range.

 

‘s Werelds beste bankware

Op CARP ZWOLLE 2017 presenteert het alom gerespecteerde merk Solar Tackle de nieuwste range top kwaliteit assortiment Stainless Steel. Met 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van de beste roestvrij stalen producten, heeft Solar Tackle de lat nog maar eens hoger gelegd met de introductie van de P1 Range. P1 staat in de Formule 1 voor Pole Position en dat is waar deze range ook daadwerkelijk staat. Kom naar de stand van Solar Tackle stand en laat u informeren naar de uitgebreide range aan banksticks, buzerbars, backrests, rod pods en alle accesoires en overtuig u over het prachtige design en de uitmuntende kwaliteit. Voor iedere visserij is en een toepassing.

Sterker nog, tijdens CARP ZWOLLE 2017 introduceren wij enkele gloednieuwe toevoegingen aan de P1 Range! Deze worden in aanloop naar CARP ZWOLLE 2017 nog bekend gemaakt.

solar-4

Solar Tackle nieuwe P1 Bow-Loc net wordt gelanceerd op CARP ZWOLLE 2017

Het langverwachte P1 Bow-Loc Net zal z’n primeur op CARP ZWOLLE 2017 beleven. De opvolger van het befaamde Bow-Loc Net wordt door velen met smart verwacht, echter heeft niemand buiten Solar Tackle de P1 versie nog mogen zien.

Het P1 Bow-Loc net is uiteraard voorzien het het alom geprezen unieke quick release spreidblok, vervaardigd uit RVS. Zoals u van Solar Tackle gewend bent geheel vervaardigd in de UK. De meest opvallende vernieuwing is een verstelbare full carbon schepnetsteel. Voorzien van een quick-loc systeem kunt u de lengte snel en  eenvoudig aanpassen van 3 tot 6 voet(90-180cm). De schepnetsteel is voorzien van anti slip shrink wrap voor een stevige grip en afgewerkt met fraaie RVS kraagjes en laser-etched stainless buttcap. De P1 Bow-Loc is voorzien van stevige 42 inch full carbon armen en een hoogwaardige mesh.Kom naar de Solar Tackle stand en we laten je vol trots het nieuwe P1 Bow-Loc net zien!

solar-3

Naast Martin Locke zelfs vindt u bekende teamleden als Wesley Lagaert, Alain Serveas, Alben Zantinge en Ignace de Roeck aan wie u al uw vragen kunt afvuren!  We zien u graag op Carp Zwolle 2017.

 

Link: www.solartackle.co.uk