Solar Tackle

Solar Tackle’s 2020 uitbreiding Rod Pods

P1 GT Rod Pod

De legendarische Globetrotter maakt, op veler verzoek, na ruim 15 jaar zijn comeback! Uiteraard heeft hij een ware facelift ondergaan en een modern P1 jasje gekregen en zal onder de naam P1 GT Pod terugkeren. Voorzien van alle unieke features van de originele Globetrotter, vervaardigd uit een degelijk robuust 1 geheel op te zetten set-up met diverse nieuwe features is deze P1GT van een geheel nieuw level.

Naast alle P1 features bevat de P1GT tevens s‘werelds eerste “Fold-Flat” buzzerbar systeem. Gecombineerd met de volledig verstelbare hoogte en lengte is de P1GT in alle omstandigheden te gebruiken en zal je nooit in de steek laten. Geleverd met 2x 2 x 12” banksticks, verstelbare voorpoten en verlengstukken waarmee de pod is alle omstandigheden gebruikt kan, tot zelfs een raketinstallatie voor de grote rivieren en bassins. Geleverd in fraaie rubuuste SP stijl waterdichte carryall.

A1 Ground Pod

Door het succes van de A1 Aluminium Range, gelanceerd in het voorjaar van 2019, volgen er diverse aanvullingen op het assortiment in 2020. De A1 Ground Pod volgt op de vraag naar een stabiel low profile model in de range. Vervaardigd uit dezelfde hoge kwaliteit, zwart geanodiseerd aluminium als de rest van de A1 Range.

Anders dan andere rod pods in deze prijsrange, is dit een Solar ontwerp. De blokken zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium i.p.v. plastic en de main bar bezit een anti-twist ontwerp.  Twee versies verkrijgbaar;  geleverd met 4” en 6” uprights of 6” en 9” uprights 

Uiteraard te bewonderen op Carp Zwolle 2020, en let op: belangrijk te melden is dat we vanaf aankomend jaar op een andere en vooral grotere plek staan, te weten stand 507 in hal 5.

Meer weten? www.solartackle.co.uk

Reageer op dit artikel