Nieuwe producten Solar Tackle op CARP ZWOLLE

Solar Tackle, gerenomeerd Engelse producent van hoogwaardige kwaliteitsproducten, is uiteraard op volle kracht aanwezig op CARP ZWOLLE 2019. Met meer dan 31 jaar ervaring is Solar Tackle één van de oudste karpermerken en zonder twijfel  één van de meest innovatieve merken welke vele revoluationaire producten in de karpervisserij heeft ontwikkeld. Dezelfde innovatie en kwaliteit waar Solar Tackle al ruim 30 jaar om bekend staat, is nog steeds de basis van ieder product die Solar heden ten dage introduceert.

Naast de zeer geliefde P1 Stainless Range en in 2018 gelanceerde SP Range zullen er vele nieuwe producten te bewonderen zijn op CARP ZWOLLE 2019. Denk hierbij aan de gloednieuwe A1 black aluminium range, een hoogwaardige brolly system, een gloednieuw bivvy concept, diverse nieuwe stoelen en diverse aanvullingen aan de SP luggage Range (zie hiervoor de producten en nieuws secties van de App).

Solar Tackle oprichter en voormalig wereldrecord houder Martin Locke zal het hele weekend aanwezig zijn, tezamen met diverse Benelux teamleden zoals Wesley Lagaert, Alain Servaes en Alben Zantinge, maar ook vanuit Duitsland oa Nils Oetjen en Christian Kirsch. Kom langs voor advies, of een praatje over alles wat met karper te maken heeft! 

 

Solar Tackle A1 Rod pod

A1 Range

Solar Tackle’s nieuwe geheel mat zwart aluminium range is een veelbelovende lancering voot Solar Tackle op CARP ZWOLLE 2019. Gebruikmakend van Solar Tackle’s 31-jarige ervaring in Stainless bankware, staat de gloednieuwe A1 Range voor de next level in aluminium bankware. 

Naast dat deze range extreem licht in gewicht is en afgewerkt is in een subtiel zwarte afwerking zijn er geen plastic onderdelen gebruikt wat uiteraard de duurzaamheid niet ten goede komt. De A1 Range is geanodiseerd geanodiseerd en niet geverfd of poedercoated. Hierdoor zal het niet gaan bladderen waar diverse andere merken last van hebben. De A1 Range omvat rod pods gebaseerd  op Solar Tackle befaamde Worldwide Pod, banksticks, buzzer bars, stabilisers en stage stands, kom langs om ze te bewonderen en uit te proberen!

 

SP-Pro-Brolly-Front-Windows

SP Pro-Brolly System

In navolging op de introductie van de SP Range in januari 2018, presenteren we met trots ons gloednieuwe brolly systeem; het SP Pro Brolly System. Veelzijdig in gebruik, slim ontworpen en vol hoogwaardige onderdelen inclusief Solar Tackle’s hoogwaardige Solartex+ ademend en gecoat materiaal biedt een lichtgewicht en compacte brolly.       

Het gepatenteerde block systeem met 8.5 mm HD fibreglass baleinen biedt maximale binnenruimte en bovendien extra sterkte en stabiliteit.

De vlakke achterkant biedt eveneens veel binnenruimte aangezien de bedchair geheel naar achter kan worden geplaatst, de infilpanel kan tevens worden verwijderd waardoor de zijkanten verder naar buiten kan worden gepositioneerd en de brolly low profile kan worden opgezet met nog steeds verbazingwekkend veel hoofdruimte. Aan de achterzijde bevindt zich Solar’s nieuwe PermaVent airflow system, een ingenieus raam met “luchtsluis” waardoor tijdens regen alsnog ventilatie wordt verkregen. Het uitneembare infilpanel is voorzien van meerdere deur opties. Zoals je van Solar gewend bent, is er altijd een finishing touch en ons fraaie aluminium stootknop geeft het een waar Solar tintje.   

 Compleet geleverd met heavy-duty, ripstop grondzeil en 4 aluminium storm palen en heavy-duty haringen. 

 

Solar Tackle Spider Frond

SP Spider Bivvy

In navolging op het success van de SP Quick- Up Shelter in 2018, presenteren we met trots ons gloednieuwe bivvy systeem; de SP SPIDER BIVVY (QUICK-UP BIVVY SYSTEM).

Een compleet bivvy systeem voorzien van Solar’s unieke Quick-Up balein mechanisme wat een ongelofelijk compact, lichtgewicht en supersnel bivvysysteem biedt. Het hoekige ontwerp biedt maximale interne ruimte en ruim voldoende hoofdruimte. Vervaardigd uit Solartex+, PU-gecoat materiaal, en compleet geleverd met uitneembaar heavy-duty, ripstop grondzeil en los transparant PVC deur paneel. De voorkant is voorzien van mozzi-mesh panelen en de achterzijde is voorzien van Solar’s nieuwe PermaVent airflow system, een ingenieus raam met “luchtsluis” waardoor tijdens regen alsnog ventilatie wordt verkregen. Tevens bevinden zich in het plafond ook 2 mesh panelen ter voorkoming van condens, welke tijdens slecht weer ook gesloten kunnen worden. De Spider is absoluut een nieuw product dat je op CARP ZWOLLE 2019 moet gaan bekijken! 

 

Solar Tackle Bankmaster-Guest-Chair

Bankmaster Chairs

In navolging op het grote success van Solar’s SP Chairs, introduceren we in 2019 de nieuwe Bankmaster stoelen, in een iets vriendelijkere prijsklasse. 

De range omvat 3 stoelen, een guest chair zonder armleuningen, een recliner chair en een wide recliner chair. Alle drie comfortabel, vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit stabiel stalen frame voor duurzaamheid. Net als alle andere Solar bedden en stoelen voorzien van Solar’s unieke ingenieuze one-touch Spring-Loc verstelsysteem. Uitgerust met een voorgevormd 2D matras en fleece hoofdkussen en duurzaam lumbar support. De poten zijn voorzien van vergrendelclips zodat de poten niet zomaar in kunne klappen. 

 

Globetrotter Solar

Solar Tackle Globetrotter

New P1 GT Pod

The Legend is back!

Op veler verzoek komt de iconische Globetrotter na bijna 15 jaar weer terug. Compleet opnieuw ontworpen in P1 stijl en hernoemt als GT Pod brengt dit ééndelige easy set-up systeem de rod pod naar een geheel nieuw level. Uitgevoerd met ’s werelds eerste “fold flat” buzzer bar uprights. 

Alle 4 de poten kunnen onafhankelijk van elkaar versteld worden. Geleverd met 2 x 12” (30cm) verstelbare poten aan de achterzijde en 2 x 24” (60cm) verstelbare poten aan de voorzijde en een verstelbare mainbar. Volledig verstelbare lengte en hoogte kun je de GT aanpassen naar de meest uiteenlopende situaties die je je maar kunt bedenken. 

Precisie CAD ontworpen en geproduceerd in de UK waarbogd de hoogste kwaliteit Stainless steel en een aankoop voor het leven. Universeel te gebuiken met alle Solar buzzerbars oud en nieuw met uitzondering van de 2 Rod Adjustable en  4.5 inch en 5 inch fixed buzzerbars.

 

Meer weten?www.solartackle.co.uk