Season’s kickoff: 8 en 9 februari 2014

Het is definitief: CARP ZWOLLE editie 2014 is op 8 en 9 februari 2014 in de IJsselhallen Zwolle. Natuurlijk zijn alle grote merken uit de karpervisserij weer van de partij. Ook mag je een een interessant lezingenprogramma verwachten, dat we in een later stadium bekend zullen maken. Omdat de beurs in 2014 z’n 20ste verjaardag viert, maken we er een extra mooi feestje van. Gegarandeerd!

Begint het al te kriebelen? Traditioneel is CARP ZWOLLE dé aftrap voor een nieuw visseizoen. Zorg ervoor dat je ‘m niet mist! Hier zie je de nieuwste snufjes op karpervisgebied en hoor je de meest succesvolle vistechnieken van de experts!

We verwelkomen je graag op zaterdag 8 februari van 9 tot 17 uur of op zondag 9 februari van 10 tot 16 uur. Beide dagen komen mag natuurlijk ook! Een dagkaart voor CARP ZWOLLE kost je ook dit jaar slechts € 12,-. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee naar binnen, onder begeleiding van een volwassene!

Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws over de beurs, over de speciale actie die eraan zitten te komen en over de deelnemende bedrijven.