Rod Hutchinson is terug met een compleet nieuwe range aan hoogwaardige Tackle

2014 was is een bijzonder en spannend jaar voor Rod Hutchinson, met een nieuw moderne kantoor inclusief showroom, nieuwe groothandel afspraken met belangrijke partners, nieuwe prominenten in het Rod hutchinson team, een complete facelift voor de verpakkingen en vele uren aan ontwikkeling voor de nieuwe producten.

Deze ontwikkeling heeft geleid tot een nieuwe en hoogwaardige Rod Hutchinson karper range bestaand uit de Cabrio Bivvies, Big Kipper Bedchairs, Slaapzakken en de innovatieve Cabrio Cookhouse. Dit jaar werden de eerste samples gepresenteerd op de Efttex in Brussel, het response vanuit de hengelsport gemeenschap was overweldigend.

 

Rod Hutchinson Advertorial NL1

 

De nieuwe Rod Hutchinson trade catalogus ligt bij de winkelier en de vraag naar onze producten heeft onze verwachtingen overtroffen en wij kijken erna uit om de beste dealers in de Benelux te bevoorraadden.

Zoals iedereen weet is de CARP ZWOLLE Europa’s grootste karper evenement en een belangrijke start voor het nieuwe seizoen. Rod Hutchinson zal groots aanwezig zijn op de beurs en maakt gebruik van de gelegenheid om al het nieuwe Tackle te vertonen en de kwaliteit ervan te demonstreren.

 

Rod Hutchinson Advertorial NL2

 

Kom ons bezoeken in hal 3 en zie de kwaliteit van onze Karper range in het echt, er zullen ook een aantal mooie aanbiedingen zijn voor de beursdagen. Onze Team van meertalig experts zal aanwezig zijn op de stand om uw advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Wij kijken erna uit.

See you at Carp Zwolle 2015!

 

Link: www.rodhutchinson.co.uk