Raven hengelsport op CARP ZWOLLE

Raven Hengelsport weer de allergrootste stand

Ook Raven Hengelsport er tijdens CARP ZWOLLE 2018 weer bij met de allergrootste stand! Verspreid over 4 plekken op de beursvloer kom je ons tegen met een groot assortiment, veel viskennis en ongelofelijk veel enthousiasme. Wij hebben er weer zin in!

Raven laarzen

kleding

Onze kleding afdeling zal dit jaar erg uitgebreid zijn en hier vindt je altijd super deals op veel artikelen. Je vindt hier kleding en schoenen/laarzen van bekende en minder bekende merken! Kom langs om te passen en shine aan de waterkant of op straat met je nieuwe outfit!

Hengels, molens en beetmelders

Ieder jaar nemen we 2 vrachtwagens vol producten mee naar de karperbeurs in Zwolle! Dan kunnen we dit jaar ook niet achterblijven. Zo vind je bij ons een wand vol molens, een breed scala aan hengels op de vloer en vitrines vol beetmelders en ander karpermateriaal. Allemaal direct en met mooie kortingen te verkrijgen op de beursvloer! Stel direct al je vragen aan onze medewerkers en ga met jouw beste keuze weer naar huis.

Piepers raven

Toppers & tenten

Natuurlijk nemen we ook de meest populaire producten van de afgelopen tijd mee. Ook kan je veel nieuwe producten van onszelf en van anderen testen en kopen. Onze tenten afdeling zal voor een groot deel uit showmodellen en posters met specificaties bestaan. Dit doen we zodat je veel tenten kan bekijken en beleven, maar ook een brede keuze aan tenten behoudt. Zodat je altijd de juiste tent kunt aanschaffen.

Kortom… CARP ZWOLLE belooft weer een fantastische beurs te worden en we zien je graag 2, 3 of 4 februari op onze stand langs komen. Tot dan!

 

Link: www.raven.nl