Clinic karper-magazine

‘Privé’ clinics op CARP ZWOLLE!!

Tijdens CARP ZWOLLE zal op de stand van Karper-magazine, meteen links naast de ingang naar Hal 4 (standnummer 424), heel wat te doen zijn. Natuurlijk kun je op de stand abonnee worden met een prachtig welkomstcadeau naar keuze, maar de focus zal liggen op interactie met de bezoekers, interactie met Karper-lezers. Zo zullen er elke dag een aantal kleinschalige clinics worden gegeven door topkarpervissers en Karper-auteurs. 

clinic Dé Karper

Zo zullen o.a. bekende vissers als Frank Warwick, Mark Pansar en Roy van Goor van Nash, Peter Nys van Avid, Mark Noorman en Jasper Smit van Fox en Reggy Bruinsma van Piet Vogel Rigsolutions een rig & bait clinic geven, zal David van den Brandt van Berkley/JRC een knopen-en lijnen clinic geven en demonstreert Richard Gans alias ‘The Goose’ hoe hij zijn prachtige dobbertjes maakt.

Team Karper is natuurlijk ook present! Remond van Dijk (Dynamite Baits), Mike van Delft, Rinze Beverwijk (Strategy) en Johannes van Herck (Fox laten zien hoe zij hun superscherpe rigs knopen en met welk aas zij het best scoren.

Karper clinic

Aanmelden?

Voor deze ‘privé’ clinics van max. 4 personen kun je je op de stand van Karper-magazine aanmelden. Wees er snel bij want VOL=VOL! 

Kijk voor het programma voor ieder beursdag op:

‘PRIVÉ’ CLINICS OP CARP ZWOLLE!!