CARP ZWOLLE perspresentatie

Perspresentatie CARP ZWOLLE 2014

Vorige week, op 12 november, vond de perspresentatie van de 20ste editie van CARP ZWOLLE in de IJsselhallen plaats. Doel was om alle standhouders en afgevaardigden van de pers te informeren over de opzet van de beurs en de laatste nieuwtjes.

Standhouders weten voor en groot deel precies waar ze aan toe zijn. De grootste karperbeurs van Europa is een uniek evenement met een geweldige sfeer. Door de positionering vroeg in het seizoen is CARP ZWOLLE traditioneel dé aftrap van een nieuw karpervisseizoen. Natuurlijk koesteren we wat ons groot heeft gemaakt – mede dankzij onze standhouders van wie er velen al sinds het eerste uur bij zijn – maar er moet ook ruimte zijn om te vernieuwen.

CARP ZWOLLE Mick Paine
Organisator Mick Paine heet de aanwezigen van harte welkom

Geheel vernieuwde website

Een belangrijk vernieuwingspunt voor deze 20ste editie was de website. Die is in z’n geheel op de schop gegaan en biedt nu veel meer flexibiliteit. Onze standhouders hebben alle hun eigen vermelding met een logo en een link naar hun website of webshop. De site biedt informatie voor bezoekers en geïnteresseerden in het Nederlands, het Engels, het Frans en het Duits. Maar nog belangrijker is dat we de site meer als nieuwsplatform voor de standhouders in willen zetten. Je treft hierop in aanloop naar de beurs dan ook verschillende nieuwtje van grote en kleine karpervismerken, leuke acties en aanbiedingen.

CARP ZWOLLE Erwin van Hensbergen
Erwin van Hensbergen van reclamebureau De Merkgarage demonstreert de nieuwe website

iPhone_whitekopie

De CARP ZWOLLE App

Een andere noviteit is de CARP ZWOLLE App. Aan deze app voor Android en Apple wordt op dit moment de laatste hand gelegd. In de tweede week van december zal hij te downloaden zijn. De app biedt onder meer een overzicht van de nieuwste producten die je op de beurs aantreft, de sprekers van wie je lezingen kunt volgen, de beursplattegrond en een lijst met deelnemende merken. Ideaal dus als voorbereiding op je bezoek aan CARP ZWOLLE 2014 en als handige wegwijzer tijdens het evenement zelf.

Ben je standhouder en wil je nog meedoen met de app of heb je leuke ideeën? Neem dan contact met ons op!