Persdag CARP ZWOLLE 2018

Persdag CARP ZWOLLE 2018

Achter de schermen zijn we al een aantal maanden hard aan het werk. Nieuwe plannen worden gesmeed om ook de 24e editie van CARP ZWOLLE weer tot een groot succes te maken. Het mag inmiddels een traditie genoemd worden dat deze plannen begin november publiekelijk worden gemaakt. Dit gebeurt op de zogenaamde persdag die dit jaar op dinsdag 7 november heeft plaatsgevonden in de IJsselhallen in Zwolle.

Voor de mensen die niet bij deze dag aanwezig konden zijn hebben wij een klein overzichtje gemaakt. Dan ben ook jij weer helemaal up-to-date als het gaat om CARP ZWOLLE 2018.

 

Wanneer opent CARP ZWOLLE 2018 haar deuren?

Net als vorig jaar zal ook in 2018 de beurs 3 dagen gevierd worden. Dus naast zaterdag 3 en zondag 4 februari zijn we ook op vrijdag 2 februari de hele dag open! Met een maximaal aantal van 7000 e-tickets per dag weten we zeker dat het niet ‘te druk’ wordt op de beursvloer. Zo kun je op je gemak alles aandachtig bekijken en is er altijd ruimte voor deskundig advies van de standhouders.

Vrijdag 2 februari 2018 om 09:00 uur openen de deuren van de IJsselhallen voor het publiek. Net als de zaterdag (3 februari 2018) duurt deze dag tot 17:00. Zondag 4 februari zal er ook om 09:00 gestart worden, met als enige verschil dat de beurs een uurtje eerder haar deuren sluit. Dan duurt CARP ZWOLLE dus tot 16:00.

 

Bestel je tickets nu online voor CARP ZWOLLE 2018 en profiteer van de vele voordelen

Tickets & prijzen

Wil jij CARP ZWOLLE zeker niet missen, koop dan nu alvast je kaarten online. Een e-ticket kost je ook deze keer slechts €12,-  ( exclusief €1,66 servicekosten ) per persoon. Besluit je een ticket aan de deur te kopen, dan betaal je €16,- ( €2,34 euro meer ).

Het kopen van een online ticket biedt naast een besparing nog veel meer voordelen. Zo ontvang je op je e-ticket een kortingsbon voor een ‘heuse’ CARP ZWOLLE Pint (0,5 liter bier) en een bucket met 10 gefrituurde kippenvleugels voor slechts 10 euro! Daarnaast speel je automatisch mee om een visreis te winnen.

Ook vind je op je e-ticket een coupon voor een maand GRATIS KWO membership t.w.v. €6,95. Kortom, genoeg reden om je kaartjes online te kopen toch?

 

CARP ZWOLLE blijft groeien

CARP ZWOLLE trekt ieder jaar meer bezoekers. Karpervissers uit heel Europa verzamelen zich om dit event mee te maken. Met meer dan 16.000 karpervissers verdeeld over drie dagen mag CARP ZWOLLE met recht de grootste karperbeurs van Europa genoemd worden! Op een beursoppervlak van 20.000 m2 vind je alle merken uit de karperscene. Om precies te zijn 150 nationale en internationale merken. Merken die ook dit weekend hun nieuwste producten laten zien aan het publiek.

 

CARP ZWOLLE 2018

Uitgegroeid tot een event dat je niet mag missen!

Standhouders

Bij de persdag waren ook dit jaar verschillende standhouders aanwezig die ons alvast wat van hun nieuwe innovaties konden tonen. Producten die op de beurs hoge ogen gaan gooien.

 

 

Samengevat

CARP ZWOLLE 2018 vind plaats op vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari van 09:00 tot 17:00 en zondag 4 februari van 09:00 tot 16:00 in de IJsselhallen in Zwolle. Kaarten zijn nu al online te verkrijgen voor slechts 12,- ( klik hier om alvast je kaarten te kopen ) of aan de deur voor 16 euro per persoon.

 

 

Met 150 stands, verdeeld over 20.000 vierkante meter beloofd CARP ZWOLLE 2018 weer een feestje te worden voor de karpervisser. Een feestje dat je niet mag missen!