Persdag CARP ZWOLLE 2016

Op dinsdag 10 november vond de jaarlijks terugkerende CARP ZWOLLE persdag plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens deze persdag vertelt de organisatie wat we kunnen verwachten tijdens de 2016 editie. Deze editie zal plaatsvinden op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 januari 2016. Ook hebben standhouders de gelegenheid hun nieuwste producten te demonstreren aan de mensen van de pers.

 

 

 

Niet twee, maar drie dagen

CARP ZWOLLE 2015 trok meer dan 16.000 bezoekers en wordt ieder jaar groter. Om die reden heeft de organisatie besloten om de beurs niet twee, maar drie dagen te vieren. Met meer dan 160 stands verdeeld over een vloeroppervlak van 20.000 m2 mag CARP ZWOLLE met recht de grootste karperbeurs van Europa genoemd worden.

 

Mick Paine aan het woord
Mick Paine aan het woord

 

Ook zal het aantal kaarten dat per dag wordt verkocht een plafond hebben van 7000. Op deze manier zal het publiek rustig kunnen winkelen zonder dat het té druk is. Aan de prijs van de tickets veranderd niets. Wel aan de prijzen die we verloten onder alle mensen die een kaart online kopen. In het verleden werd er een reis naar Thailand verloot. Voor deze editie verloten wij 4 x 3 Daiwa Cast’IZM BR reels i.c.m. Infinity DUO lijn. Deze prijs heeft een winkelwaarde van meer dan 1000 euro!

 

Persdag-5
Met de aanschaf van een e-ticket maak je kans op prachtige prijzen.

 

Promotie

De website van CARP ZWOLLE heeft het afgelopen jaar een verdubbeling in cijfers opgeleverd. Dit betekent dat twee keer zoveel mensen de website hebben bezocht. Voor de 22e editie van CARP ZWOLLE zal dit middel nog meer worden ingezet om het publiek en de standhouder op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Ook de Duitse en Franse versie van onze website zal regelmatig een update krijgen.

 

Aandachtig werd er geluisterd naar de nieuwe plannen ( foto: Rudy van Duijnhoven )
Aandachtig werd er geluisterd naar de nieuwe plannen ( foto: Rudy van Duijnhoven )

 

Persdag-4
Jos Benders van Karperwereld Online vertelt over de CARP ZWOLLE App ( foto: Rudy van Duijnhoven )

 

Onder het genot van een hapje en een drankje.
Onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Gezelligheid bij de standhouders
Gezelligheid bij de standhouders

 

De nieuwste producten werden gedemonstreerd.
De nieuwste producten werden gedemonstreerd.