Persdag Carp Zwolle 2020

Persdag CARP ZWOLLE 2020

De organisatie van CARP ZWOLLE is al een tijdje bezig met alle voorbereidingen voor de 26e editie van de karperbeurs. Nog nooit hebben we zoveel bezoekers mogen verwelkomen als in 2019 en dus moeten we alle zeilen bijzetten om dit te evenaren. En belangrijker nog, om jou te kunnen verrassen!

Om het grootste gedeelte van deze plannen te presenteren aan de standhouders wordt er traditiegetrouw een persdag georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens deze presentatie genieten de deelnemende bedrijven van een hapje en een drankje en krijgen ze van ons te horen hoe de vorige editie was verlopen en wat de plannen zijn voor dit jaar. Daarna is er ruimte voor vragen en leuke, nieuwe ideeën en hebben ze de mogelijkheid om hun nieuwe producten te laten zien aan de aanwezige pers.

De aftrap wordt genomen door Mick Paine, de organisator van CARP ZWOLLE

Waar en wanneer?

CARP ZWOLLE wordt – zoals ieder jaar – gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Ook in 2020 zullen daar de deuren zich eind januari openen voor Europa’s grootste karperbeurs. Om precies te zijn vrijdag 31 januari om 09:00. Deze beursdag duurt tot 17:00. Zaterdag 1 februari is de tweede dag en ook dan hanteren we dezelfde openingstijden. Zondag 2 februari sluiten we een uurtje eerder en heb je dus tot 16:00 om de beursvloer te verkennen.

Wil jij CARP ZWOLLE niet missen? Bestel dan nu alvast je kaarten

Online kaart verkoop

We zijn vanaf 1 november 2019 gestart met de online kaartverkoop. Een e-ticket kost je slechts 13 euro en dus betaal je 3 euro minder dan wanneer je een kaartje aan de deur koopt. Daarnaast maak je met je e-ticket automatisch kans op een fantastisch visvakantie en ontvang je 3 gratis karperfilms van KWO.

Per beursdag hebben we 7000 beschikbare kaarten. Wil jij de karperbeurs niet missen, zorg er dan voor dat je er op tijd bij bent.

Alle voordelen van een e-ticket op een rijtje of alvast je kaarten voor CARP ZWOLLE 2020 bestellen? Klik dan hier!

Standhouders CARP ZWOLLE 2020

Zoals gezegd waren er ook verschillende standhouders aanwezig. Sommige hadden alvast een aantal nieuwe producten meegenomen die tijdens CARP ZWOLLE hoge ogen gaan gooien. Wil jij alvast een klein preview? Bekijk dan de foto’s hieronder. Wil jij een overzicht van alle standhouders klik dan hier.

Reageer op dit artikel