Persdag CARP ZWOLLE 2019

De persdag is hét moment dat wij als organisatie alle standhouders bij elkaar roepen voor een gezellig onderonsje. Omdat er tijdens de beurs maar weinig tijd is om elkaar te spreken is deze dag het uitgelezen moment om elkaar de hand te schudden. Onder het genot van een hapje en een drankje ontvangen ze bovendien alle informatie over CARP ZWOLLE 2019. Informatie die handig is om te weten in de aanloop naar de 25e editie van de karperbeurs. 

Persdag CAPR ZWOLLE 2019
Mick Paine, de organisator van de beurs verteld over de 25e editie van CARP ZWOLLE

Ook bieden wij alle deelnemende bedrijven die dag de mogelijkheid om hun nieuwste producten te ‘showen’ aan de mensen van de pers. Producten die op CARP ZWOLLE 2019 hun première beleven worden kritisch bekeken en vakkundig vastgelegd door fotografen.

CARP ZWOLLE producten
Nieuwe producten worden stevig aan de tand gevoeld

Wat kunnen wij allemaal verwachten op CARP ZWOLLE 2019?

CARP ZWOLLE 2019 vind plaats op 1, 2 en 3 februari 2019 in de IJsselhallen in Zwolle (klik hier voor de openingstijden). Als je het een beetje in de gaten hebt gehouden weet je dat CARP ZWOLLE dit jaar haar 25e levensjaar viert. Iets waar wij erg trots op zijn en dus niet ‘zomaar’ voorbij laten gaan. Alle reden voor een feestje dus!

Ook dit jaar zullen de IJsselhallen in Zwolle tot de nok gevuld worden met alles op het gebiedt van karpervisser. Dat betekent dat we ook dit jaar weer gebruik maken van de volle 20.000m2. Omdat er dit jaar 145 verschillende bedrijven aanwezig zijn heb je altijd wat te kiezen.

CARP ZWOLLE 2019
Ook de pers is aanwezig om ‘al dat moois’ op de foto te zetten

Tickets en prijzen

Net als de voorgaande jaren laten wij per dag maximaal 7000 bezoekers binnen. Dit doen we met het oog op (brand)veiligheid. Bovendien willen we niet dat het té druk wordt op de beursvloer. We vinden het namelijk erg belangrijk dat je alles op je gemak kunt bekijken en dat standhouders de tijd kunnen nemen voor de bezoekers. Ben jij dus van plan te komen dan raden we je ook aan om alvast online een ticket te kopen. Natuurlijk zijn ze ook aan de deur te koop maar met een e-ticket bespaar je geld, profiteer je van leuke kortingen en speel je automatisch mee voor één van de drie schitterende visreizen (lees hier alle voordelen van een e-ticket).

Een ticket online kost je 13 euro exclusief de transactiekosten. Voor een ticket aan de deur betaal je 16 euro.

Koop je tickets nu al online en profiteer van de vele voordelen

25 jarig jubileum

In 1995 opende CARP ZWOLLE voor het eerst haar deuren. Ieder jaar mochten we meer bezoekers verwelkomen. Vorig jaar ontvingen we meer dan 16.000 karpervissers uit meer van 35 verschillende landen! Nu, precies 25 jaar later vieren we ons zilveren jubileum. Je kunt deze editie dus een hoop feestelijkheid verwachten. Wat dat precies inhoud, dat zullen we de komende tijd bekend maken. Hou onze website dus goed in de gaten.