park L’Etang de Vivale

Park L’Etang de Vivale ***

Het park L’Etang de Vivale *** biedt u een aangenaam verblijf in een opmerkelijk toeristisch gebied. Het is een ideale locatie om met  rust en ontspanning u karper te vangen.

Op een oppervlakte van dertig hectare privé meer vind u een een omheind terrein bestaande uit weiden en bossen. Aan de rand van het meer bevinden zich de chalets.

park L’Etang de Vivale

Dit meer is dertien hectare groot en omringd door een verhard wandelpad van 2,4 km. Het buitenzwembad en het peuterbad, de snackbar, een bibliotheek, een terras, de speeltuin, jeu de boules banen en volleybalveld zijn plekken waar u zich kunt ontspannen.

park L’Etang de Vivale

Aqvatika Lake mag echt omschreven worden als een meer met een uniek bestand aan monster grote zware karpers. Met een grootte van ongeveer 15 hectare en op sommige plaatsen tot 30 meter diep heeft deze 30 jaar oude grind groeve een bestand van meer dan 2500 karpers, afgelopen jaar 2019 zijn er haast dagelijks 25 kg plus vissen gevangen en in oktober 2019 zelfs een nieuwe record karper van haast 41 kg. Verdeelt over het meer zijn 18 2 persoons visstekken.

park L’Etang de Vivale

Op het complex pescalis liggen verschillende meren, elk met hun eigen biotoop en vissoorten.. Het grootste meer , Etang Iles, van 25 hectare, kent een opvallende goede karper bezetting. Het meer is gereserveerd voor karpervissers. Het grootste gedeelte van het bestand bestaat uit spiegelkarpers maar ook schub- en graskarpers Met karpers die gemiddeld veertien kilogram wegen, maar zelfs ook meer dan dertig kilogram, kan de visser zijn hart ophalen. Er zitten op Etang des Iles niet alleen grote vissen, het bestand is evenwichtig opgebouwd, grote en kleine vissen zijn goed met elkaar in balans. 

De goede faciliteiten en een fantastisch bestand aan karpers maakt dit een ideale plek voor een gecombineerde vis- en gezinsvakantie.   

Meer weten? www.karper-camping.net

Reageer op dit artikel