Opvallend nieuw aas bij Starbaits

STARBAITS heeft voor het nieuwe seizoen direct 2 nieuwe opvallende aasseries aan het programma toegevoegd. We konden al kennis maken met het Layerz Baits concept in de uitvoeringen Kelp & Spirulina en Bloodworm. In 2015 komt daar de range Golden Maggots bij.

Voor wie even niet meer precies weet wat Layerz nou precies betekende: het gaat hier om aas met een afbreekbare buitenlaag. Het aas is in 2 lagen opgebouwd. Doordat de buitenlaag van de boilie afbreekt, onstaat er een voerplek waarin je aas ligt. In het geval van de nieuwe Layerz Golden Maggots gaat het ook weer om een boilie met een hoge voedingswaarde, die volgestopt zit met eetlustopwekkende stimulatoren. De coating bestaat uit pure maden die geleidelijk losraken van de kernboilie. Naast de boilies bestaat de range uit dips (ook volgestopt met maden), method en stick mixen en pop ups die prima als aanvulling te gebruiken zijn.

 

4

 

Een andere nieuw aas van STARBAITS is de DUO LF serie. Ook hier vormt de boilie de basis. Tweekleurig aas is niets nieuws, maar aas met een intelligente reactie is nieuw en zeer innovatief. De boilie blijft perfect aan de grond liggen, ongeacht de ondergrond. Dit door een combinatie van een normale boilie en een soort wafter. Bij zachte bodems zakt het aas dus niet weg.

Ook komen beide kleuren naar boven liggen. Deze verschillend gekleurde zijden triggeren de vissen en de inhoud hiervan nog meer. De ene zijde zit vol met attractoren op visbasis en de andere zijde met hoogwaardige, wateroplosbare leverderivaten. Zeer aantrekkelijk en eetlusstimulerend dus. Ook in deze serie zijn er dips, pop ups, pellets, stick en method mixen te krijgen.

 

3

 

Kom beide series bekijken op Carp Zwolle! STARBAITS stand 337.

 

Link: starbaits.nl