Op visvakantie met de Vissende Hollander

SPANJE DELTA EBRO

Bekijk hier de film van Freek Stevens Flexible Carpfishing! Spanje Ebro is en blijft een schitterende rivier en is op veel verschillende manieren te bevissen! Het Spanje Delta Ebro pakket is vissen vanuit een grote boot op de reusachtige meervallen! Overdag kunt u lekker vissen echter kunt u s’avond genieten van de toeristische omgeving op de Costa Dorada Ebro-Delta, stranden, restaurantjes en de mooie boulevards.

 

 

Bezoek ons op de CARP ZWOLLE beurs hal 4 stand 451! En boek uw vakantie voor 2016.

 

Frankrijk Aquadev

Bekijk hier de film van Ad Brak op Aquadev deze maand gemaakt. Deze mystieke locatie  in Frankrijk bied veel uitdagingen door de dieptes en obstakels! Vele vissers onderschatten de moeilijkheidsgraad van deze locatie door de 2,5 hectare. Echter span je deze karpers niet zomaar voor je hengels! Aquadev is een mooie locatie het gehele jaar lang! Door de dieptes en de accommodatie is Aquadev een locatie bij uitstek voor de winter en koudere periodes!

 

 

Reserveer nu voor eind 2016 of reeds voor 2017! Wanneer u reserveert voor 2017 op de CARP ZWOLLE voor Aquadev ontvangt u 10% korting op uw reservering! U kunt ons vinden in hal 4 stand 451!

 

Link: www.devissendehollander.nl