Waar en wanneer is CARP ZWOLLE 2020?

Waar en wanneer

is CARP ZWOLLE 2020?

Wanneer is CARP ZWOLLE 2020?

CARP ZWOLLE 2020 vindt plaats op vrijdag 31, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 in de IJsselhallen in Zwolle. Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Waar is CARP ZWOLLE 2020?

CARP ZWOLLE 2020 wordt traditiegetrouw gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Het adres van de IJsselhallen is:

IJsselhallen
Rieteweg 4
8011AB, Zwolle
Nederland

Welke dagen is CARP ZWOLLE 2020 geopend?

CARP ZWOLLE 2020 vindt plaats op vrijdag 31, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020.

Wat zijn de openingstijden?

Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Waar kan ik parkeren voor CARP ZWOLLE 2020?

Je kunt parkeren bij de IJsselhallen. Voor het bedrag van €10,- heb je een dagkaart.

Hoe kom ik bij CARP ZWOLLE 2020 met de auto?

IJsselhallen Zwolle ligt binnen ongeveer 100 km afstand van Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Enschede, Leeuwarden en Groningen. Doordat het complex direct gelegen is aan de A28, is het vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar. 

A28 vanuit Apeldoorn/Amersfoort

Neem vanaf de A28 uit de richting Apeldoorn/Amersfoort de afslag Zwolle Zuid. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle. 

A28 uit de richting Meppel

Vanaf de A28 uit de richting Meppel de afslag Zwolle Zuid nemen. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle. 

Vanuit de richting Raalte/Heino

Vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten de afslag richting Zwolle Zuid nemen. Blijf deze route volgen tot het kruispunt Ittersummerallee/IJsselallee. Ga hier rechtsaf. Volg nu de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum. 

Vanuit de richting Wijhe/Olst

Volg de N337 en ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Volg de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum. 

Vanuit de richting Kampen

Volg de (N764) richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf Hasselterweg in en weg volgen tot T-kruising met Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf. 

Tip: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.

 

Plan nu je route:

Hoe kom ik bij CARP ZWOLLE 2020 met het openbaar vervoer?

IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Je bereikt de IJsselhallen vanaf het NS-station te voet ongeveer in tien minuten. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex. 

Per bus

De volgende bussen rijden richting IJsselhallen Zwolle: 

• Lijn 5, 6: Stadsdienst
• Lijn 71: Zwolle-Zwartsluis-Marknesse-Emmeloord en andersom
• Lijn 141: Zwolle-Emmeloord-Urk en andersom
• Lijn 171: Zwolle-Zwartsluis- Vollenhove en andersom
• Lijn 641: Zwolle-Kampen-Urk en andersom
• Halte: Zwolle, IJsselhallen

Bekijk nu de actuele dienstregelingen

Tickets CARP ZWOLLE

Tickets

CARP ZWOLLE

Wat kost een e-ticket voor CARP ZWOLLE 2020?

Een e-ticket kost €13,- exclusief transactiekosten. Deze transactiekosten zijn afhankelijk van de betaalmethode waar je voor kiest.

Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen hebben gratis entree.

Bestel je tickets nu online
Hoe koop ik mijn ticket online?

Tickets zijn te koop via onze ticketpagina. Klik hier om onze ticketpagina te bezoeken.

Kan ik prijzen winnen met mijn e-ticket?

Koop je je ticket online, dan maak je kans op een fantastische visvakantie van 7 dagen voor 2 personen. 

Bekijk wat je allemaal kunt winnen Bestel je tickets nu online
Moet ik mijn e-ticket printen om naar binnen te komen?

Nadat je je tickets hebt afgerekend ontvang je deze in je e-mail. Deze tickets kun je zowel uitprinten als via je smartphone tonen aan de ingang.

Zorg er wel voor dat de tickets niet worden verspreid. Ieder ticket heeft namelijk een unieke code die maar één keer naar binnen kan.

Hoe vaak kom ik binnen met mijn e-ticket?

Iedere e-ticket heeft een unieke code. Deze code wordt gescand bij de deur en mag slechts eenmalig naar binnen. Zorg er dus voor dat je deze tickets niet verspreid. De kans is dan namelijk aanwezig dat jij niet meer naar binnen komt.

Ben je binnen en wil je even naar buiten, dan kan dat doormiddel van een stempel die je bij de in- en uitgang ontvangt.

Er staat een verkeerde naam op mijn e-ticket. Wat moet ik nu doen?

Wanneer er een verkeerde naam op het ticket staat, is er niets aan de hand. Bij de ingang controleren we alleen de barcode van je ticket.

Kan ik de datum van mijn aangeschafte e-ticket wijzigen?

Je hebt een online ticket gekocht, maar komt toch liever op een andere dag. De datum van je aangeschafte e-ticket kun je heel gemakkelijk zelf wijzigen door op de onderstaande knop te klikken.

Klik hier om de datum van mijn ticket te wijzigen
Ik heb problemen met mijn e-tickets. Hoe los ik dit op?

Wanneer je problemen hebt met je e-tickets, dan kun je dit oplossen door contact op te nemen met CM Ticketing. Zij verzorgen de kaartverkoop en lossen jou problemen omtrent je e-tickets op.

Bezoek de website van CM Ticketing
Wat kost een ticket aan de deur?

Voor een ticket aan de deur betaal je € 16,-. Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen hebben gratis entree.

Wat kost een parkeerkaart?

De parkeerkaarten voor CARP ZWOLLE worden verstrekt door de IJsselhallen. Op het parkeerterrein zijn 3.000 parkeerplaatsen. IJsselhallen Zwolle hanteert een parkeertarief van €10,-. Deze tickets zijn te koop in de hallen bij het verlaten van de beurs.

Hoe kom ik aan een parkeerkaart voor CARP ZWOLLE 2020?

Een parkeerkaart voor CARP ZWOLLE koop je wanneer je vertrekt. Een kaart voor het parkeren bij de IJsselhallen kost €10,- voor de hele dag.

Wat als het parkeerterrein vol is?

Indien het parkeerterrein vol is bestaat er een mogelijkheid voor het pendelen vanaf het parkeerterrein bij Scania. Via de gele bebording langs de weg wordt men verwezen naar het Scania terrein!

Wat is er allemaal te doen op CARP ZWOLLE 2020?

Wat is er te doen

op CARP ZWOLLE?

Wat kan ik allemaal verwachten van CARP ZWOLLE 2020?

Op het gehele beursoppervlak van de IJsselhallen (maar liefst 20.000 m²) tref je tijdens deze dagen niets anders aan dan alles over karpervissen. Zowel beginners als (ver)gevorderden in deze sport kunnen hier kennismaken met de nieuwste technieken, het hipste gadgets en het beste materieel.

In een gezellige en ongedwongen sfeer krijg je uitgebreid de kans om karperbenodigdheden te bekijken en te testen. Standhouders van alle bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn aanwezig om jou hun nieuwste en beste producten te tonen. Maar reken ook op de aanwezigheid van internationale karpergrootheden die graag hun visgeheimen met jou delen. En geloof ons als we zeggen dat iedereen nog wat van hen kan leren!

Bekijk hieronder hoe de 2019 editie is verlopen

 

Wat is er allemaal te doen voor de jeugd?

Speciaal voor de jeugd hebben wij het jeugdplein in het leven geroepen. Hier vind je de leukste activiteiten, zoals een drilsimulator, prijswerpen en KSN workshops voor knopen van de meest geaffecteerde rigs. Wil jij meer weten wat er nog meer te beleven valt, klik dan op de onderstaande knop.

Bekijk alle activiteiten voor de jeugd
Welke nieuwe producten kan ik sowieso verwachten?

CARP ZWOLLE is dé plek voor bedrijven om hun nieuwste producten te tonen aan het publiek. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze netjes worden uitgestald op één van de 140 stands. Om precies op de hoogte te blijven van deze nieuwe producten volg je de nieuwspagina van CARP ZWOLLE.

Bekijk de nieuwspagina van CARP ZWOLLE
Welke lezingen worden er gehouden op CARP ZWOLLE 2020?

Ook voor de 26e editie worden er weer veel leuke lezingen ingepland. Wil jij weten welke lezingen er allemaal gehouden worden, klik dan hier.

Bekijk alle lezingen
Welke standhouders vind je op CARP ZWOLLE 2020?

Op CARP ZWOLLE 2020 vind je meer dan 140 standhouders. Wil jij weten welke bedrijven dit zijn, bezoek dan onze deelnemerspagina.

Bekijk nu onze deelnemerspagina
Wat is er allemaal te doen op het mediaplein?

Het mediaplein is de plek waar de verschillende grote magazines en websites zijn terug te vinden. Ook is hier een leuke gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Waar vind ik de plattegrond van CARP ZWOLLE 2020?

De plattegrond van CARP ZWOLLE 2020 kun je bekijken door op de onderstaande knop te klikken.

Klik hier en bekijk de plattegrond van CARP ZWOLLE 2020
Is er genoeg eet- en drinkgelegenheid?

Over het hele beursoppervlak vind je verschillende standjes waar wat te eten en/of drinken gekocht kan worden. Ook vind je in iedere hal een plek om even lekker te zitten onder het genot van een patatje, broodje hamburger of een lekker bakkie koffie.

Is CARP ZWOLLE rolstoelvriendelijk?

Bij CARP ZWOLLE hebben we zo veel mogelijk rekening gehouden met rolstoelgangers. Zo hebben we de paden zo breed mogelijk gehouden, vind je geen verhogingen en zijn de w.c.’s rolstoelvriendelijk.