Nieuws van het MarkerWorld-front

Dat de staafmarkers van de firma MarkerWorld.nl zo langzamerhand een begrip zijn geworden was afgelopen jaar goed zichtbaar tijdens de World Carp Classic. Enkele tientallen markers waren in gebruik, door vissers uit de gehele wereld. Natuurlijk was het MW-team zelf ook aanwezig in Italië en dat heeft ze doen besluiten een speciale WCC-marker aan te bieden tijdens Carp Zwolle.

The Perfect Marker

The Perfect Marker, de merknaam waar deze staafmarkers nu al 7 jaar onder verkocht worden, zullen in deze WCC-uitvoering te koop zijn per 1, 2, 3 of 4 stuks, voorzien van een speciaal markerloodblok en een lichtkop, waarvan je zelf de kleuren kunt bepalen. Om het helemaal af te maken worden deze markers ook nog in een fraaie hoes geleverd.
WCC marker 2013 1

Maggot Cluster

Zelden hebben we een nieuwtje zo snel de ronde zien gaan op Facebook. De Maggot Cluster is een trosje drijvende maden dat in 5 verschillende kleuren te koop is. Velen zien daar gelijk de mogelijkheden van in. Met het pennetje tussen een paar partikels, als visuele prikkel bovenop een boilie en zelfs met het oppervlaktevissen zijn hier wel leuke ‘dingetjes’ mee te bedenken, volgens de heren van MarkerWorld. De Maggot Cluster ligt natuurlijk in stand van MarkerWorld.nl op CARP ZWOLLE 2014 en is nu al te bestellen via de website.
Step by step maggot ball.

Toiletemmers

toilet

Niet echt nieuw, maar uiteraard altijd een vermelding waard, is de toiletemmer. Ook dit artikel heeft inmiddels een vaste plek verdiend bij de serieuze karpervisser. Logisch, kijk ze maar eens genieten op de foto! Op de stand zullen deze toiletemmers in enige tientallen aanwezig zijn, maar enige haast is wel geboden. Op is op en dit is de laatste beurs die de mannen van MarkerWorld doen!

MarkerWorld: www.onlinecarpstore.nl (tijdelijk, binnenkort weer markerworld.nl)
Facebook: www.facebook.com/markerworld