Nieuwe DVD: Pilaar & Hofman in Turkije

CARP ZWOLLE nadert met rasse schreden en bij veel vissers staat de nieuwe DVD van Mark Hofman en Michiel Pilaar op het ‘must have’ lijstje. In 2015 reisden zij namelijk twee maal af naar Turkije, het land van (vliegende) tapijten, kebab en zonnige stranden. Het reisdoel was geen all-inclusive resort, maar het Meer van Koycegiz. Een ruim 5000 hectare grote binnenzee in het Zuidwesten van dit warme land. 

 
 
 
 

Persbericht-Michiel-Pilaar

 

Bij Turkije denk je wellicht niet direct aan keiharde aanbeten, heftige drills en maagdelijke karpers maar dat zal anders zijn nadat je deze spetterende film hebt gezien. Op kenmerkende wijze nemen de mannen de kijker mee op dit unieke avontuur. De kernwoorden zijn: humor, actie, lokale cultuur en bizarre karpers!

De speelduur van de film is 84 minuten en er is een optie opgenomen om de DVD af te spelen met Engelse ondertiteling. De DVD is te koop op de KWO stand.

 

Persbericht-Mark-Hofman

 

Op vrijdag en zaterdag geven de mannen om 13 uur een presentatie in de lezingzaal. Deze show vol ‘carp entertainment’ zal grotendeels gaan over hun Turkse avontuur. Niet te missen dus!

 

Link: www.karperwereld.nl