Nieuwe boilie bij Cipro: The Smoked Bacon!

Heb je ooit een boilie met rookvleesgeur geproefd? Nee? De meeste Karpers ook nog niet! Na de nodige tests door consultants ontdekte Cipro ® dat deze geur en smaak echter een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op de spiegels en schub’s. Daarom introduceert het merk op CARP ZWOLLE de Smoked Bacon boilie, inclusief nieuw ontwikkelde flavour, pop-ups en dips.

 
 
 
 

Tijd voor iets nieuws

Een vreemde eend in de bait, een boilie met een hoog eiwit percentage, zonder vismeel maar toch hartig van smaak. Voor deze smaak is onze Smoked Bacon flavour en de kanenmeel verantwoordelijk.

 

NIEUW

 

Cipro® staat bekend als een van de oudste nog bestaande merken van Nederland. Met bijna 30 jaar ervaring weet de producent dan ook wel wat werkt en wanneer het tijd is voor iets nieuws. Vandaar de beursintroductie van de Smoked Bacon boilie. Een nieuwe bol, echt totaal afwijkend van wat men gewend is! Door geen vismeel te gebruiken maar deze te vervangen voor kanenmeel, is een boilie ontstaan die wel de voedingswaarde heeft van een vismeelboilie maar niet de herkenbaarheid. Hierdoor kan hij op uiteenlopende watertypen ingezet worden, met name de druk bevist wateren. Om hem extra attractie mee te geven is hij voorzien van een sloot liquid liver en een tikje boterzuur, naast onze bewezen Smoked bacon flavour. Als je met deze boilie vist, weet je zeker dat je met wat unieks bezig bent, en dat vertaalt zich in de vangsten.

 

Meer informatie: www.ciproboilies.nl