Big Dropper

Nieuw: de Big Dropper met verbeterde boiliedropper

De Big Dropper-voerboot is nu ook leverbaar met een 2,4 Ghz 9-kanaals zender, LiPo-batterijen, wireless gps, een vernieuwde boiliedropper, Lowrance X4 en Lowrance 4X Elite-dieptemeters. Met de verbeterde boiliedropper kun je grotere vissen vangen!

Met de 2,4 Ghz-zender heb je het voordeel dat je niet meer gestoord wordt door andere zenders. Hij is ook voorzien van een kleinere antenne en er zit geen antenne meer op de boot.

Voordelen van de LiPo-batterijen zijn:

  • De boot is bijna 3 kilo lichter in gewicht
  • De boot vaart bijna een half uur langer per batterij
  • De boot vaart ook een stuk sneller dan met de loodbatterijen
  • De batterijen zijn sneller geladen

Met de verbeterde boiliedropper is het mogelijk om gekraste boilies, pellets en partikels te verspreiden. Je kunt hem op verschillende snelheden laten draaien en het is ook mogelijk om het rad links en rechts te laten draaien. De montage kan niet eenvoudiger zijn. Met behulp van magneetjes hang je de boiliebropper aan de boot.De capaciteit ligt rond de 1,5 kg bollies per keer. Met de boiliedropper gemonteerd kun je nog steeds alle standaardfuncties van de Big Dropper gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruiken van de voerbakken voor klein aas.

Big Dropper
De LiPo-batterijen zitten in veiligheidstasjes en er is ook in een systeem voorzien waarmee je spanning van de batterij goed kunt volgen.

Het grote voordeel van de boiliedropper is dat je een heel andere aasaanbieding hebt ten opzichte van de andere voerboten. Je kunt bijvoorbeeld een grote spot maken en rondom kleine hoopjes plaatsen, wat meestal grote vissen oplevert.

Voor meer informatie over de gps’en en de verschillende dieptemeters kun je altijd op de beurs en op de site terecht.

Big Dropper deelt op CARP ZWOLLE 2014 een stand met CBB HQ Baits.

www.bigdropper.be