Markerworld

Bezoek de MARKERWORLD stand op CARP ZWOLLE

Op de MarkerWorld stand is het weer feest. Elke jaar vieren wij CARP ZWOLLE en de 25e uitgave gaan wij natuurlijk extra opvrolijken met super strakke aanbiedingen en nieuwtjes. Die aanbiedingen moeten wij nog even voor onszelf houden maar zoals velen weten… het is altijd de moeite waard om de stand te bezoeken. Tipje van de sluier is mogelijk. Er zullen elke dag een paar hele speciale aanbiedingen aanwezig zijn die wij afronden op €25,-. Deze zijn normaal gesproken 40-50 euro verkoop! Op de FaceBook pagina zullen zij op de beursdag bekent gemaakt worden en geldig van opening tot 11 uur. Geloof ons, ze zijn de moeite waard om een sprintje te trekken want op is wel op.

 

Hot Item 1

Omdat dit het enige pers bericht is die wij plaatsen geven wij 4 Hot Items aan. De eerste is onze MW Base Marker® Een vol automatische rode lichtkop van 50cm, die zichtbaar is tot een afstand van 400mtr en voorzien van standaard schroefdraad waardoor hij op een Bank Stick of Rodpod te plaatsen is. Zo heb je altijd een referentie punt en is ‘de weg kwijt raken’ verleden tijd. Natuurlijk kun je deze lichtkop ook gebruiken als richtpunt op de oever voor het werpen of uitvaren van je lijnen.

 

Hot item 2

Het 2e item zetten wij nog even onder nieuw hoewel het afgelopen jaar enorm veel karpervissers er al kennis mee gemaakt hebben. Gemini Carp Tackle. De Booms en ARC Lead Systems hebben bij menigeen al een vaste plek in de Tackle Box, nieuw is een fantastische haken serie. Wij gaan ze hier niet ophemelen met alle superlatieven. Het enige wat wij er van zeggen: “Wat andere beloven, maken deze waar”. Kom ze bekijken en testen op de stand, wij hebben een super leuke deal voor het hele Gemini Carp Tackle assortiment.

Hot item 3

Wij kiezen voor kwaliteit. Zeker wat betreft producten die op het water gebruikt worden. Dieptemeters, elektro motoren en transducer stangen. Het zijn producten waar je nog wel eens wat ellende van leest. Wij nemen een prachtig assortiment Raymarine en Lowrance dieptemers mee en, nieuw binnen ons assortiment, de Minn Kota motoren. Maken wij het plaatje compleet met de Iron Claw en Meccanica Vadese stangen en durven dan wel beweren dat alles kapot kan maar met deze kwaliteitsproducten de kans heel erg klein is.

 

Hot item 4

Het laatste item kiezen was eigenlijk zo opgelost J Nieuw binnen het assortiment van PVA Products UK zijn de ‘gewone’ 22-26 Mesh systemen, Refills en Glugs. Van de Mesh hadden wij al de  super fijne Micro uitvoering van in huis, deze is iets grover en lost daardoor sneller op bij lage temperaturen. De Glugs zijn allen PVA vriendelijk en worden voor een feestelijk prijsje aangeboden. Ten tweede is er een 3e maat PVA Bags bij gekomen. Alle 3 de maten hebben wij nu in 50 en 100 stuks verpakking. Ook met dit merk hebben wij op de stand een super leuke deal. Top kwaliteit voor een super prijs, korting vragen hoeft niet eens, je krijgt het standaard bij ons.

 

MarkerWorld, Your Carp Tackle Store!

Je vind ons in Hal 4 op stand 451

Link: markerworld.nl