Marker palen met vloeibare wolken en camouflage opties CARPSPOT

Carpspot marker polen kan niet alleen markeren de plaats om te vissen, maar ook vis aan de visplek via een Cloudmaker trekken (door middel van vloeistoffen binnen de polen). Binnen de Cloudmaker een spons, die kan worden gevuld met vloeistof smaak en wens. Contact opnemen met het water de vloeistof zal worden uitgebracht rond de marker voor uren.

Als gevolg hiervan, de markering trekt vis rondom het voederen gebied zonder het binnenhalen van extra aas. Bijgevolg worden fishs aangetrokken, maar niet gevoed en kan haak aas veel sneller te vinden. Onze experts vissen vaak deze combinatie met een enkele Hookbait zeer succesvol. Een echte geheim gehouden.

carpspot

 

Camouflage optie onder en boven het wateroppervlak

Het Carpspot marker systeem kan zowel onder als boven het wateroppervlak worden gecamoufleerd. Speciale deksels kunnen worden gebruikt om de marker polen en de marker lood in verschillende groene en bruine tinten camoufleren. Daartoe worden de polen of de leiding bekleed met een elastisch onkruid behuizing, die daarmee de indruk wekt van een onderwaterinstallatie en zodoende geen gevaar voor de vis het. Vooral in de eerste 1-2 m vanaf de grond raden we deze covers voor de optimale camoufleren van onze marker palen.

2

Om onze marker palen te beschermen tegen het krijgen van gestolen of de markering van de plek ook voor pre-voeding mogelijk te maken, kan Carpspot spot markers ook uitgerust worden met een riet top. Deze eindigt net onder het wateroppervlak en toont alleen een aantal riet boven het water. Daarom is voor de visser goed zichtbaar, maar voor de baders niet te erkennen en dus oninteressant.

3

Markeringspalen van verschillende producenten niet erg verschillend zijn, maar na de aankoop door de polen grote kwaliteitsverschillen ontstaan snel.

Wat is belangrijk wanneer u marker palen kopen?

1. Hoe stabiel zijn de markers? Na 3 meter marker polen al zijn opknoping al naar beneden en zijn te zacht? In dit geval, zou de markering niet onder water geduwd door de lijn en de lijn zou worden vrijgegeven. Alleen de markering verplaatst zou worden en de vis nog steeds verbonden met het merkersysteem.Hoe solide zijn de aansluitingen? Vaak worden verschillende en lage kwaliteit materialen die worden gebruikt in de schroefdraad en de marker palen. Door de weekmaker in de kunststof, de lijm Brokeš na enkele handelingen van gebruik en een marker verlies voorgeprogrammeerd.

3. Zijn de lampkoppen stabiel en hoe solide is de stroomvoorziening in het licht hoofd? Het licht hoofd is gemaakt van dun plastic of stabiele aluminium. Vooral bij het vervoeren van plastic koppen kunnen snel breken. Is het bovendien een wankele constructie met mogelijke kabel breekt?

4. Kan de markering systeem alleen maar te markeren of heeft deze extra functies?

Al deze vragen helpen om een solide marker systeem, dat werkt nog steeds stevig, zelfs na jaren te kiezen. De Carpspot Spot Marker is nog steeds stabiel, zelfs buiten het water bij 4 meter lengte. Schroefdraden en de polen zijn vervaardigd van hetzelfde materiaal en de lijm past uitstekend bij de gebruikte materialen. Onze lichte hoofden bestaan uit een sterke aluminium behuizing met stevige elektronica. Valt van 2 meter hoog zijn geen probleem voor het licht hoofd. Op het einde, de Carpspot Spot Marker markeert niet alleen de plaats om te vissen, maar biedt, zoals reeds beschreven, nog meer nuttige functionaliteiten.

De Carpspot Spot Marker is al populair over de hele wereld dankzij de solide verwerking en de vele extra functionaliteiten van een marker.

Kom naar de Carp Zwolle in hal 4 van de Carpspot stand 447 en eens een kijkje op onze grote producten. We kijken er naar uit je te zien.

4

5

Link: carpspot.de