Mario’s Tackle voor het eerst op CARP ZWOLLE

Mario’s Tackle is een jong bedrijf maar de man erachter is niemand minder dan Mario Taal. Mario is al meerdere jaren bekend van zijn artikelen, filmpjes, blogs en zijn werk voor bekende merken zoals Avid Carp en Fox. Mario is nu voor zichzelf begonnen en heeft een webshop gelanceerd met als rode draad een assortiment van producten die hijzelf ook gebruikt of zou gebruiken.

Zo ben je er altijd verzekerd van dat je iets koopt wat van de beste kwaliteit is. Met Mario’s Tackle bracht hij het Engelse merk Bank BUG naar het vasteland en niet zonder succes! Op CARP ZWOLLE zal hij de producten van dit merk volop bij zich hebben en zelfs twee nieuwe producten van dit merk lanceren. Hiernaast zullen de nieuwste hengels en molens van Sonik te bezichtigen zijn, en zal hij de producten van Evolution Carp en natuurlijk zijn eigen producten bij zich hebben. De stand van Mario’s Tackle is dus het bezoeken meer dan waard! Je vindt de stand van Mario’s Tackle in hal 4 op standnummer 448.

 

Foto 02-01-16 11 36 23

 

Op Carp Zwolle 2016 zal de officiële lancering plaatsvinden van de Spod and Marker Holster van Bank BUG. Dit product is het gereedschap voor de fanatieke spod en marker gebruiker. Met dit in Engeland gefabriceerde product kun je jouw Spod- en Markerhengel veilig opbergen na gebruik, en wordt omvallen en dus beschadiging aan jouw dure gereedschap voorkomen. Mario’s Tackle zal ook de nieuwste hengelseries en molens van Sonik bij zich hebben. Voorbeelden zijn de voordelige SKS Black, S3 en S4 hengels, en de SKS 6000FS en Tournos 6000 mini pit molens.

 

Foto 15-01-16 21 09 28 Foto 15-01-16 21 09 40

rock steady br system

 

Op CARP ZWOLLE zullen alle Bank BUG producten tegen speciale beursprijzen te koop zijn. Tevens zal bij de aanschaf van drie Sonik S3 hengels een gratis Sonik SKS landing net geleverd worden. Bij aanschaf van drie Sonik S4 hengels zit er zelfs een gratis foedraal t.w.v. 94,95 bij!

 

Link: www.mariostackle.nl