Locatie & Route

 

Ook dit jaar kiezen we graag weer voor de IJsselhallen in Zwolle vanwege de mooie beursoppervlakte, de centrale ligging en de goede bereikbaarheid. Zowel vanuit vrijwel elke plek in Nederland als uit het buitenland is Zwolle prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

 

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4‎
8011 AB Zwolle

 

Per openbaar vervoer

IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Je bereikt de IJsselhallen vanaf het NS-station te voet ongeveer in tien minuten. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.

 

Per bus

De volgende bussen rijden richting IJsselhallen Zwolle:

  • Lijn 5, 6: Stadsdienst
  • Lijn 71: Zwolle-Zwartsluis-Marknesse-Emmeloord en andersom
  • Lijn 141: Zwolle-Emmeloord-Urk en andersom
  • Lijn 171: Zwolle-Zwartsluis-Vollenhove en andersom
  • Lijn 641: Zwolle-Kampen-Urk en andersom

Halte: Zwolle, IJsselhallen

 

Per auto

IJsselhallen Zwolle ligt binnen ongeveer 100 km afstand van Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Enschede, Leeuwarden en Groningen. Doordat het complex direct gelegen is aan de A28, is het vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

A28 vanuit Apeldoorn/Amersfoort
Neem vanaf de A28 uit de richting Apeldoorn/Amersfoort de afslag Zwolle Zuid. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

A28 uit de richting Meppel
Vanaf de A28 uit de richting Meppel de afslag Zwolle Zuid nemen. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

Vanuit de richting Raalte/Heino
Vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten de afslag richting Zwolle Zuid nemen. Blijf deze route volgen tot het kruispunt Ittersummerallee/IJsselallee. Ga hier rechtsaf. Volg nu de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.

Vanuit de richting Wijhe/Olst
Volg de N337 en ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Volg de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.

Vanuit de richting Kampen
Volg de (N764) richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf Hasselterweg in en weg volgen tot T-kruising met Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Tip: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.

 

Parkeren

Op het parkeerterrein zijn 3.000 parkeerplaatsen. IJsselhallen Zwolle hanteert een parkeertarief van € 8,-.

TOP