Lezingen CARP ZWOLLE 2018

Lezingen CARP ZWOLLE 2018

Ga je naar CARP ZWOLLE, dan kun je gratis alle lezingen bijwonen die gedurende de dag worden gegeven. Ook dit jaar hebben we weer een prachtige selectie professionals gevonden die op drie de beursdagen ‘acte de présence geven’ in ons eigen theater. Benieuwd wie? Lees dan snel verder.

 

Ernesto Kamminga

Zig vissen: tips, tricks en tactiek. Wij weten allemaal dat karpers het grootste gedeelte van de dag op half water zwemmen. Onze wakers hangen er dan roerloos bij en wij wachten tot de karpers weer naar de bodem gaan om te azen. Volgens Ernesto is dit een gemiste kans. Hij is van mening dat wanneer er goed wordt ingespeeld op de situatie, er op elk moment van de dag succes is te boeken.

 

• Vrijdag 2 februari – 13:00 uur

• Zondag 4 februari – 12:00 uur

 

Ernesto Kamminga

 

Michiel Pilaar & Mark Hofman

In 2017 werd er door Michiel en Mark hardcore gevist en vingen ze op veertien verschillende buitenlandse wateren bakken van karpers. Doorlopend stonden de camera’s te ronken! In deze spectaculaire presentatie laten Mark en Michiel zowel hoogte- als dieptepunten zien van hun sessies in Frankrijk en Slovenië. Niet te missen als jij van humor, actie, dikke vissen en leedvermaak houdt.

 

• Vrijdag 2 februari – 11:00 uur

• Zaterdag 3 februari – 13:00 uur

• Zondag 4 februari – 13:00 uur

 

Michiel pilaar

 

Michael Aubry

Deze presentatie van Michael betreft een uitgebreide terugblik op meer dan vijftien jaar karpervissen in het buitenland. Hij deelt zijn avonturen in verschillende Europese landen waar tal van grote meren werden bevist. Daarbij komen verschillende belangrijke hoofdstukken, markante gebeurtenissen en niet alledaagse items aan bod. Michael gaat in op het belang van aas en een voercampagne en zal tevens stilstaan bij zijn hedendaagse visserij. Voer voor strategische vissers!

 

• Zaterdag 3 februari – 11:00 uur

• Zondag 4 februari – 14:00 uur

 

Michael Aubry

 

Pieter van de Werfhorst & Koen Koops

Koen en Pieter staan bekend vanwege hun secure visserij naar mooie karpers. Deze twee rig specialisten proberen altijd het beste uit hun visserij te halen en hechten groot belang aan details. In combinatie met een grote dosis fanatisme en waterkennis levert dat elke jaar zeer goede resultaten op. Voor karpervissers die hun visserij naar een hoger plan willen tillen, is deze lezing een absolute aanrader.

 

• Vrijdag 2 februari – 14:00 uur

• Zaterdag 3 februari – 14:00 uur

 

Pieter van der Werfhorst

 

Sjakie & De polderboys

In de rijke historie van Carp Zwolle staan de namen van deze kerels in goud genoteerd. Meerdere keren trokken Sjakie & De Polderboys volle zalen, niet alleen op Carp Zwolle, maar ook in het buitenland. Hun diashows staan garant voor humor en een schitterende, sfeervolle weergave van hun visserij. Nog één keer trekken deze mannen hun diaprojector onder het stof vandaan om deze in Zwolle te laten klapperen. Genieten 2.0!

 

• Vrijdag 2 februari – 12:00 uur

• Zaterdag 3 februari – 12:00 uur

• Zondag 4 februari – 11:00 uur

 

Sjakie en de Polderboys

 

De lezingen vinden plaats in het auditorium.
Dagvoorzitter: Roelof Schut

 

Meer lezen? Klik dan hier