Lezingen CARP ZWOLLE 2019

De lezingen voor CARP ZWOLLE 2019 zijn bekend

Zoals ieder jaar hebben we op alle drie de beursdagen vier verschillende lezingen voor je in petto. Mooie verhalen van bekende karpervissers boordevol tips, tactieken en rijke ervaringen. Zo mogen we dit jaar luisteren naar Claudia Darga, die je vertelt over haar avonturen op betaal- en openbare wateren. Ook Alex van Voorst komt zondag langs met een lezing over zijn visserij in Frankrijk en praat Joris Weitjens je bij over het belang van het uitzetten van karpers. Naast deze drie toppers staan er nog vier sprekers te trappelen om hun zegje te doen. Ben jij benieuwd wie dit allemaal zijn? Lees dan snel verder.

Claudia Darga

Claudia Darga

BETAALWATEREN & OPENBARE WATEREN

Steeds meer karpervissers zoeken hun heil op betaalwateren, mede onder invloed van de succesverhalen die in de media verschijnen. Sommige betaalwateren kennen echter ook minder mooie kanten, zoals het aankopen van gestolen vissen. Aan de andere kant hebben ook openbare wateren twee gezichten. Grote watermassa’s waar veel ruimte is en mooie vissen zwemmen is fantastisch, maar als er wordt ingebroken in de auto, verdwijnt dat idyllisch beeld als sneeuw voor de zon. Claudia Darga belicht beide watertypen.

> Benieuwd wanneer Claudia haar lezing geeft, klik dan hier.

 

Alex van Voorst

Alex van Voorst

VISSEN OP BETAALWATEREN IN FRANKRIJK

Na dertien dvd’s en een boek over het vissen op Franse betaalwateren te hebben uitgebracht, geeft Alex van Voorst eindelijk een langverwachte lezing op Carp Zwolle. In de afgelopen achttien jaar heeft Alex meer dan 100 verschillende Franse betaalwateren bevist. Zijn lezing gaat niet alleen over wat goed en slecht is, maar vooral over zijn persoonlijke visie daarop. Het vissen op dressuurwateren komt uitgebreid aan bod, want op betaalwateren is dat altijd iets om rekening mee te houden.

> Benieuwd wanneer Alex zijn lezing geeft, klik dan hier.

 

Joris Weitjens

OP ZOEK NAAR GROTE KARPER

Voor veel karpervissers is het uitzetten van karpers heel gewoon. Niets is minder waar, want nog niet zo lang geleden stond het uitzetten van karpers op losse schroeven. Joris Weitjens, de godfather van de spiegelkarper projecten, geeft inzicht in het belang van karperuitzettingen. Nooit eerder is de groeipotentie, groeisnelheid en trekgedrag van karperrassen zo nadrukkelijk in kaart gebracht. Deze lezing is verplichte kost voor iedere karpervisser die de karpervisserij een warm hart toedraagt.

> Benieuwd wanneer Joris zijn lezing geeft, klik dan hier.

 

Simon Crow

Simon Crow

OP ZOEK NAAR GROTE KARPER

Engelsman Simon Crow vangt al decennialang grote karpers in heel Europa. Zijn kennis en ervaring spreekt tot de verbeelding van veel karpervissers en dit jaar deelt hij dit met de bezoekers van CARP ZWOLLE. Simon stemt zijn aanpak af op het water in kwestie en bovenal is zijn aanpak zeer minutieus en doordacht. In zijn lezingen komen wateren voorbij die perfect passen in jouw karpervisserij. De tips en adviezen die worden gegeven, zullen zorgen voor meer karpers op jouw onthaakmat. Niet te missen!

> Benieuwd wanneer Simon zijn lezing geeft, klik dan hier.

 

István Orbán

István Orbán

DOORDACHT KARPERVISSEN

István Orbán is de algemeen directeur van Keen Carp en aasexpert. In zijn lezing gaat hij in op de leefomgeving van de karper, fake marketing nieuws over aas, het krijgen van meer aanbeten, het reduceren van de aaskosten en het selectief vissen op grote karpers. Klanten van Keen Carp hebben in de laatste jaren meer dan 1000 karpers van meer dan 20 kilo gevangen, waaronder veel vissen boven de 30, 35 en zelfs 40 kilo. Het vangen van een grote karper is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

> Benieuwd wanneer István zijn lezing geeft, klik dan hier.

 

Christopher Paschmanns

Christopher Paschmanns

SINGLE HOOKBAITS, GROTE KARPER

Veel karpervissers vinden het moeilijk om slechts met haakaas te vissen, zonder bij te voeren. Voor Christopher Paschmanns is deze tactiek een van de beste manieren om een kapitale karper te vangen. In zijn presentatie legt hij uit hoe hij single hookbaits aanbiedt op een voerplek en welke factoren op dat moment daadwerkelijk van invloed zijn. Deze lezing mag niet gemist worden door de zichzelf respecterende karpervisser die altijd op zoek is naar verbeteringen en aanpassingen.

> Benieuwd wanneer Christopher zijn lezing geeft, klik dan hier.

 

Hans Hellendoorn

Hans Hellendoorn

40 JAAR KARPERVISSEN

De Noord-Nederlandse karpervisser Hans Hellendoorn draait al sinds mensenheugenis mee in de karpervisserij. In zijn lezing neemt hij jou mee naar zijn vissersleven van de afgelopen 40 jaar. Vanaf zijn prilste jeugd tot heden ten dage is Hans al in de ban van het vissen op karper. Kleine verwilderde schubs tot mastodonten van respectabele leeftijd; ze werden allemaal vastgelegd door zijn fotocamera. De wateren die voorbij komen variëren van Noord-Nederlandse kanalen tot grote Franse stuwmeren.

> Benieuwd wanneer Hans zijn lezing geeft, klik dan hier.

 

Alles op een rijtje

Wil jij precies weten wanneer welke lezingen op welke beursdag worden gegeven? Bezoek dan even onze ‘lezingen pagina‘. Hier vind je ook het totale overzicht van alle sprekers. Heb jij nog geen kaarten voor CARP ZWOLLE 2019? Bestel ze gemakkelijk en snel online.