Jakub Vágner Reading

Lezing 3: Jakub Vágner

Jakub Vágner achtervolgd vissen en avonturen tot iedere uithoek van de wereld. Hij is bekend geworden door zijn serie ‘Fish Warrior’ op National Geographic. Zijn expedities leiden hem over het algemeen naar afgelegen en vaak weinig onderzochte gebieden van onze planeet.

De laatste jaren heeft Jakub zich gericht op reizen naar de Amazone in Zuid-Amerika en het Donkere Continent, waar hij de laatste parel van Afrika heeft onderzocht; Congo.

Jakub Vágner zal iedere dag een andere presentatie geven op CARP ZWOLLE 2020.

Zijn expedities leiden hem naar afgelegen en vaak weinig onderzochte gebieden

Het Amazonegebied

Een expeditie naar het hart van het regenwoud (Engels)

Het Amazone-regenwoud is een van de meest verbazingwekkende en tegelijkertijd brute plaatsen op onze planeet. Jakub Vágner is één van ‘s werelds toonaangevende experts op dit ongelooflijke ecosysteem. In zijn presentatie neemt hij je mee naar het wilde regenwoud, zowel onder als boven water.

Boven en onder water

Congo

Een expeditie naar de laatste parel van Afrika (Engels)

Congo is één van de gevaarlijkste landen ter wereld. De ervaringen daar gaan de grenzen van je verbeelding te boven. De rivier de Congo is ook de thuisbasis van een legendarisch wezen dat de hoofdrol speelt in menig mythe – de gigantische tijgervis.

Jakub Vágner
De gigantische tijgervis

Zoetwater giganten

Een expeditie om de grootste vis ter wereld te ontmoeten (Engels)

Jakub Vágner neemt je mee naar de vreemdste en gevaarlijkste uithoeken van onze planeet, waar je op zoek gaat naar de legendes van het zoetwaterrijk.

Zoetwater legendes

Reageer op dit artikel