Leonard Sports op CARP ZWOLLE 2015

Leonard Sports laat op CARP ZWOLLE 2015 veel nieuws zien. Vele nieuwe producten van ons eigen LFT label op het gebied van end game maar ook op het gebied van carp care. Daarnaast hebben wij gewerkt aan een uitbreiding van hengels en molens  voor 2015 van LFT deze presenteren wij uiteraard ook op Carp Zwolle 2015.

 
* Voor de speciale VIP Gasten hebben wij ook een speciale actie die de gehele dag geldig is.

 
[blockquote author=”” align=””]Bij aanschaf van 2 sportex hengels 10% korting[/blockquote][blockquote author=”” align=””]Bij aanschaf van 3 Sportex Hengels 15% korting[/blockquote]

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Leonard Sports en de op Carp 2015 aanwezige Sportex Dealers

 

 

Op Carp 2015 komt Leonard Sports met een aantal nieuwe producten waaronder de unieke LFT STEAM en LFT FIZZ tablets in de Favourite Carp Baits range van LFT. Deze tablets zijn bedacht en ontwikkelt door Leonard Sports en uniek op de markt hier is achter de schermen ruim 1,5 jaar aan gewerkt. Zodra de tablets in aanraking komen met water beginnen deze gelijk te werken. De tablet begint geuren, kleuren en eetlust opwekkers af te geven.

 

LFT Steam Tablets

Speciaal ontworpen met als doel de karper langer op de voerstek te houden. De langzame oplossing zorgt voor en langdurige afgifte van kleur en geur (flavours met eetlustopwekker) zodat de karper uw voorplek vindt en er ook blijft. De tablet begint na ca. 1 minuut met de afgifte en is volledig opgelost na ca. 45 minuten.

 

LFT Fizz Tablets

De LFT Fizz tablets zijn effectief, attractief, nieuw én uniek op de markt! De Fizz Tablet gaat werken zodra deze in het water ligt. De Fizz Tablet werkt op dezelfde manier als de Steam Tablets. Er is één belangrijk verschil: de snelheid van oplossen. De Fizz Tablet begint gelijk te bruisen zodra hij in contact komt met water en zorgt voor een ‘explosie’ van geur en smaak in het water. Bovendien wordt de vis nieuwsgierig door het bruisen. De tablet is volledig opgelost na ca. 5 minuten.

 

Klik hier om de werking van deze tabletten te zien is. 

 

 

Climax cult is een kwalitatief top range, en enorm uitgebreid voor 2015, een nieuwe range gevlochten zinkende braids. Maar ook op het gebied van rig- materiaal is er veel vernieuwing te vinden binnen dit pakket maar ook enkele hoofdlijnen en leaders en voorslagen.

 

Climax XPANDA LINK

Climax komt met een nieuw onderlijnmateriaal genaamd XPANDA LINK.  Dit onderlijn materiaal is gemaakt van Fluorocarbon en heeft een gevlochten mantel. Deze mantel is elastisch als er druk wordt uitgeoefend. Dit creëert een soort van ‘bungy’ effect waardoor de inhaking geleidelijker gaat, en het voor de karper lastiger wordt de haak te lossen tijdens de dril. De gevlochten mantel is zeer soepel en garandeert een  perfecte aasaanbieding.

 

Sportex

 

 

De range producten  van Sportex wordt groots gepresenteerd op CARP ZWOLLE. Dit jaar is de  productontwikkelaar van Sportex samen met een Consultant bij ons op de stand aanwezig.

 

Specimen NXT

De Specimen NXT serie is een reeks waar Sportex al vele uitvoeringen in gehad heeft, deze serie is geroemd om de mooie actie en afwerking. Deze NXT serie is toch wel de mooiste ooit geworden. De carbon structuur van de NXT serie is ontworpen volgens een nieuw proces. dit heeft er voor gezorgd dat de blank vele malen dunner en flexibeler is, maar tegelijk ook een hogere belasting aan kan en een heel snel herstel heeft. Deze blank is ondanks zijn semi parabolische actie een eersteklas werp kanon waarmee enorme afstanden mee geworpen kunnen worden. Deze hengel is ook te verkrijgen in een stalker uitvoering. En voor de liefhebbers is er een NXT in een prachtige kurken uitvoering.
 

Link: www.leonardsports.nl