Sportex - leonard sports

Leonard Sports goed vertegenwoordigd op CARP ZWOLLE

Leonard Sports laat op CARP ZWOLLE 2018 veel nieuwe producten zien. Het bekende Duitse merk Sportex heeft wederom een prominente plek op de stand. In 2018 komt Sportex met een aantal prachtige nieuwe series. Waaronder een ook “Old School” modellen met een kurken handvat. Natuurlijk mag ook nieuwe paradapaardje de “Intense Carp” niet ontbreken.

 

Sportex Paragon Carp

De nieuwe Paragon Carp serie heeft een klassieke parabolische actie. Tijdens de dril buigt de hengel door tot in het handvat wat zorgt voor een optimaal drilplezier. De “Old School” uitvoeringen zijn gebouwd op dezelfde blank maar met een (gedeeld) handvat van natuurkurk. De “Float” uitvoering is er in 1,75 en 2,00 lbs, prachtige hengels voor de pen- of oppervlaktevisserij.

Sportex hengel

 

Sportex Intense Carp

Het nieuwe vlaggenschip van Sportex.  Deze hengel is gebouwd op een compleet nieuw ontwikkelde blank. Afhankelijk van hoe het licht op de blank valt is de X5 cross carbon structuur zichtbaar. Over de eigenschappen van de blank kunnen we kort zijn. Superieur. Snel, strak en licht! Precies werpen en heerlijk drillen dus. Uiteraard afgebouwd met Fuji componenten.

Deze en vele andere producten vindt u op de stand van Leonard Sports / Sportex.

Sportex Intense Carp

 

Link: www.leonardsports.nl