Leonard Sports LFT tablets

Leonard Sports op CARP ZWOLLE

Leonard Sports laat op CARP ZWOLLE 2018 wederom veel nieuws zien. Vele nieuwe producten van ons eigen LFT label op het gebied van end game maar ook op het gebied van carp care. Uiteraard zullen ook de merken Sportex, Climax Cult en Mustad weer goed vertegenwoordigd zijn op de stand.

Uiteraard zullen we ook onze complete voer range laten zien, voelen en ruiken op CARP ZWOLLE 2018. Hier hoort ook de complete tablet range bij en hier zal ook de nodige aandacht aan geschonken worden. Er zijn diverse nieuwe ontwikkelingen en toevoegingen. Er is voldoende om te laten zien!

 

MEGA Tablets

De king size uitvoering van de LFT Tablets. Met een diameter van 40mm en zijn dit de grootste en langst werkende tabletten met een bruis effect. Eenmaal op uw voerstek zal er door deze langzaam bruisende en lang werkende tablet een wolk van voerdeeltjes en geur ontstaan. Hierdoor lijkt het alsof er al een karper aan het azen is en zal andere karpers ook aanzetten tot azen.

Door het langdurige effect is deze tablet ook perfect te gebruiken om met een zig-rig te vissen. De wolk met voerdeeltjes die ontstaat is perfect om uw zig-rig in te presenteren. De tabletten zijn maar liefst 25 minuten werkzaam en te verkrijgen in 4 smaken.

In onderstaand filmpje is het effect perfect te zien.

Mocht u over bovenstaande of andere producten vragen hebben dan horen wij dit graag.

 

Link: www.leonardsports.nl