Producten karpervissen

LCA Tackle op CARP ZWOLLE

LCA Tackle is een relatief nieuw end-tackle merk op de Nederlandse markt. Bij LCA Tackle streven we ernaar om end-tackle items zoals haken, leadclips, line aligners en tungsten producten zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Ook zal je bij ons meer producten in een verpakking tegenkomen dan je gewend bent bij andere merken. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen zes, acht of tien haken in een pakje, maar verkopen wij ze per twaalf stuks!

Speciaal voor de zwaardere visserij heeft LCA Tackle de Force Range ontwikkeld. Binnen deze range vind je producten zoals haken, speciale leadclips en onderlijnmaterialen die zijn ontwikkeld voor de allerzwaarste omstandigheden. Vis jij regelmatig op grote wateren of rivieren, of ben je actief in de obstakelvisserij? Kom dan zeker even een kijkje nemen naar de Force Range op de stand! Ben je benieuwd naar het complete assortiment van LCA Tackle? Check dan de website: www.lcatackle.com!

LCA Tackle

Nieuwe Producten

LCA Tackle heeft het afgelopen jaar niet stil gestaan er zijn flink wat producten aan de range toegevoegd! Onder andere de tungsten sinkers (in maat M en L), de tungsten line aligners en de FF-03 zijn nieuw in het assortiment. Wil jij weten wat er nog meer aan het assortiment is toegevoegd en wat er nog gaat komen? Kom dan zeker even langs op de stand!

LCA Tackle

Naast de end-tackle die jullie van LCA Tackle gewend zijn doen we ook een stap in een andere richting, genaamd ‘LCA Travel’. Zoals de naam al doet vermoeden gaan wij naast end-tackle items ook diverse wateren in Frankrijk in ons aanbod toevoegen, onder de naam van LCA Travel. Het eerste water dat we gaan toevoegen is ons eigen water, genaamd LCA Lake. Op de website lees je binnenkort meer over de diverse bestemmingen die je bij ons kunt boeken. Speciaal voor CARP ZWOLLE hebben we nog een spetterende winactie, waarbij we iedere dag iemand blij gaan maken met een week vissen in Frankrijk! Hoe dat in z’n werk gaat check je in de onderstaande video.

 

Deals

Net als in de voorgaande jaren scoor je op de stand van LCA Tackle weer een aantal aantrekkelijke deals! Dit jaar hebben we onder andere een speciaal PVA Deal , onderlijnpakket en een chod-pakket. Benieuwd wat deze pakketten precies inhouden? Check dan de onderstaande video!

 

Link: www.nivar.nl