KWO pakt groots uit op CARP ZWOLLE

Uiteraard kan KWO niet ontbreken op hét evenement van deze winter. Net als voorgaande jaren zijn we weer van de partij op onze vertrouwde ‘stek’ in de mediahal. Hier verwelkomen we jullie graag voor een gezellig praatje! Reken maar dat wij zorgen voor een bomvolle stand met veel leuke items, bekende vissers én een enorme winactie!

Door de jaren heen hebben honderden karpervissers kennis gemaakt met de KWO merchandise en in Zwolle nemen we een groot deel van onze collectie mee. De nieuwe KWO Street Collection en diverse camou items, waaronder de populaire Anorak jassen, zullen te koop zijn op de stand. Uiteraard kun je ook voor een muts, DVD, kalender, mok en tientallen andere KWO producten bij ons terecht.

kwo-1

Maar de meeste aandacht gaat uit naar het KWO CommunityMembership. Kort samengevat: de leukste online artikelen, de beste films en video’s, je doet mee aan gave (win) acties. Tijdens de beurs loopt er namelijk een actie waarbij we meer dan 15 vette prijzen weggeven (o.a. een voerboot, rubberboot, hengels, molens, enz). Daar bovenop krijg je als KWO Member kortingen bij webshops én voordeel bij winkels dankzij je persoonlijke memberpas!

kwo-4

Kortom, redenen genoeg om langs te wippen. Hopelijk zien we jullie op 3, 4 en 5 februari op de KWO stand óf in de lezingzaal want ook dit jaar zullen Mark en Michiel een presentatie verzorgen op CARP ZWOLLE (exacte programma volgt z.s.m.).

kwo-2

 

Link: karperwereld.nl