MTC Beurs kortingen

Kortingen tot 25% op de stand van MTC Baits

MTC Baits is inmiddels niet meer weg te denken op CARP ZWOLLE. Ook dit jaar pakken ze weer groots uit en nemen hun volledige assortiment mee naar Zwolle. Daarnaast hebben ze een aantal zeer voordelige ‘Bulk Deals’ voor je in petto. Deze deals kunnen oplopen tot wel 25% directe korting!

MTC Baits op CARP ZWOLLE
Gezellige drukte aan de stand van MTC Baits

BULK Deals

Ja, je leest het goed. Ben jij een grootverbruiker, dan profiteer je bij MTC Baits van extra kortingen met de zogenaamde BULK Deals. Dit zijn kortingen tot wel 25%. Ben jij geïnteresseerd in zo’n deal, dan doe je er verstandig aan om ze alvast vooruit te bestellen op de website van MTC Baits. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet misgrijpt.

Ingrediënten van MTC Baits op CARP ZWOLLE 2020
Ook thuisdraaiers kunnen bij MTC hun hart ophalen

15% korting op ingrediënten, liquids en flavours 

Draai je je boilies liever zelf? Dan kun je je hart ophalen aan de stand van MTC ( hal 4 – stand 403 ). Hier vind je namelijk vele ingrediënten, liquids en flavours. Deze worden tijdens het beursweekend aangeboden tegen een korting van 15%. Natuurlijk zijn deze producten vooraf te bestellen op mtcbaits.com. Maak je bij het afrekenen gebruik van de kortingscode CARPZWOLLE2020, dan wordt deze korting automatisch in mindering gebracht.

De Shelf Life boilies en pop-ups nu ook verkrijgbaar in 12mm
Vanwege de grote vraag zijn onze Shelf Life boilies en pop-ups nu ook verkrijgbaar in 12mm

Breng jij CARP ZWOLLE 2020 een bezoekje, vergeet dan vooral niet de stand van MTC een bezoekje te brengen. Je vind ze in hal 4 op stand nummer 403. Hier kun je wordt je opgewacht door een team professionals die je graag te woord staan!

We zien je graag op CARP ZWOLLE

Meer weten of alvast vooruit bestellen? www.mtcbaits.com

Reageer op dit artikel