Koop je kaarten voor CARP ZWOLLE online

Zoals ieder jaar kun je je kaarten voor CARP ZWOLLE 2015 gewoon aan de kassa kopen. Maar wanneer jij er zeker van bent dat je ook dit jaar niet wilt missen, is het misschien verstandig je tickets online aan te schaffen. Dit biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van het kopen aan de deur. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene hebben uiteraard gratis toegang.

 

 

Meteen doorlopen

Met je e-ticket op zak kun je – wanneer je een plekje hebt gevonden voor je auto – meteen naar binnen. Je hoeft dus niet te wachten in de rij aan de kassa. Je bent dus verzekerd van een snelle toegang tot de grootste karperbeurs van Europa op 7 & 8 februari 2015.

 

carp-1

 

Bespaar kosten op je ticket

Wanneer je online je ticket besteld, betaal je slechts €12,- per ticket. Aan de kassa kost een kaartje voor CARP ZWOLLE 2015 je €16,-. Per ticket bespaar je jezelf dus €4,-.

Maak kans op een visreis naar Thailand

Net als vorig jaar, hebben we ook dit jaar een geheel verzorgde visreis voor twee personen naar Thailand te verloten. Deze reis wordt verloot tussen alle mensen met een e-ticket die ze uiterlijk donderdag 5 februari 2015 hebben aangeschaft. Je hoeft hier dus niets voor te doen en speelt automatisch mee.

 

2

 

Een natje en een droogje

Bij elke online ticket zit een ‘coupon’. Deze coupon geeft je korting op een liter bier (en twee glazen) en borrelhapjes.

 

VIP

 

VIP Arrangement

Heb jij interesse in een VIP behandeling op CARP ZWOLLE 2015? Sinds dit jaar zijn er speciale VIP kaarten te koop. Wanneer je de parkeerwachter bij het betalen jouw VIP kaart toont wordt je doorgestuurd naar een speciale VIP parkeerplaats. Deze bevind zich naast de VIP ingang die al een uur eerder open is dan de hoofdingang. Dit betekent dat je met een VIP ticket om 08:30 uur op zaterdag en om 09:00 op zondag naar binnen kunt.  Je kunt er voor kiezen om gelijk de beursvloer op te gaan en te profiteren van de vele kortingen die alleen gelden voor onze VIP gasten, of je begint de dag met een lekker gratis kopje koffie of thee met wat lekkers. VIP Tickets kosten €25 en zijn alleen online te bestellen. Vergeet ook niet om je ticket te laten zien bij de vermelde stands om te profiteren van honderden euro’s aan korting.

 

Bestel nu je online tickets >>