KWO stand

Kom langs op de KWO stand!

Ook wij van KWO zijn uiteraard aanwezig op de beurs met een groot team van ervaren vissers. Je kan ons vinden in hal 2 op stand 208 in de mediahal. Op onze stand kan je terecht voor onder andere onze toffe KWO merchandise, het vette KWO Membership, advies over je visserij, een foto met Michiel, Mark of Luuk en natuurlijk altijd voor een gezellig praatje!

KWO stand

Gezelligheid gegarandeerd op de KWO Stand

 

Uiteraard vind je op onze stand weer een groot assortiment aan gave kledingitems. Naast ons bestaande assortiment petten en mutsen nemen wij ook 5 nieuwe ‘headwear’ producten mee naar Zwolle. Zo zijn er twee nieuwe Snapbacks en drie nieuwe mutsen verkrijgbaar. Op Zwolle knallen wij daarnaast met een luxe nieuwe Hooded Sweater. Eentje met zakken met ritsen en een perfecte pasvorm. Ook de nieuwe Space Grey Sweater is ruim op voorraad voor de scherpe prijs van € 29,95. Tot slot hebben wij ook ons meest populaire product weer groots ingeslagen: de KWO Anorak!

KWO Space Grey Sweater

KWO

KWO Anorak – Dark Camo

Daarnaast kan je op onze stand terecht voor het afsluiten van het KWO Membership. Ook in 2018 gaan we VOLGAS en publiceren we wekelijks toffe artikelen, video’s, films en andere content. Op onze stand hebben we dan een aantal iPads staan, waarop je ter plekke je lidmaatschap kan afsluiten. Ben je al member? Vergeet dan niet om de KWO App te downloaden op je smartphone, want daarmee scoor je ter plekke 20% korting op al onze merchandise en kan je het KWO Member special aas aanschaffen ! Tot in Zwolle! Oja, en we gaan ook nog eens voor meer dan €10.000 aan prijzen weggeven, maar daarover binnenkort meer

 

Link: karperwereld.nl