Remko van den Berg

Karpervissen is een kunst!

Dat karpervissen een kunst is, wist jij natuurlijk al lang! Kunstenaar Remko van den Berg neemt dit graag letterlijk. Hij maakt schilderijen van karpers. En ook dit jaar is hij weer aanwezig op CARP ZWOLLE!

Door zijn ruim 20 jaar ervaring heeft hij inmiddels een goede naam opgebouwd binnen de hengelsportwereld in binnen-en buitenland. Remko’s streven is om een schilderij zo natuurgetrouw mogelijk te schilderen en zo het kunstwerk tot leven te brengen. Naast een liefhebber van kunst is Remko vanzelfsprekend een hengelsport- en natuurliefhebber.

Remko van den Berg biedt schilderijen op verschillende groottes en die gemaakt zijn met behulp van verschillende technieken. Er is dus altijd wel iets in jouw prijsklasse te vinden.

Remko van den Berg

Wil je jouw hobby ook weleens aan de muur in plaats van aan de haak? Loop dan even langs bij Remko. Misschien heeft hij wel een schilderij dat perfect in jouw interieur past. En anders wil-ie er misschien wel eentje voor je maken. Sowieso maak je – net als voorgaande jaren – weer kans op een kunstwerk dat één bezoeker van CARP ZWOLLE wint!

www.kunstschilderremko.nl