KWO op CARP ZWOLLE 2019

Bezoek de KWO stand op CARP ZWOLLE

Kom langs op de gezelligste stand van CARP ZWOLLE: KWO! Ook in 2019 trap je natuurlijk af met een bezoek aan het team ervaren karpervissers die aanwezig zal zijn. Bij KWO kun je zoals ieder jaar terecht voor de vetste kleding, het KWO Community Membership, advies op visgebied of gewoon een gezellig praatje. Een foto met de bekende Bled karper en/of Mark en Michiel mag natuurlijk ook niet ontbreken.

KWO kleding

Heb je de nieuwe KWO kledinglijn al gezien? Ons assortiment is uitgebreid met betere kwaliteit en passende hoodies, t-shirts, broeken en jassen voor dames en heren. Uiteraard met de gaafste opdrukken zoals je van ons gewend bent! De nieuwe truien en jassen zijn voorzien van zakken met ritsen, zodat je nooit meer je sleutels of telefoon in het water laat vallen. Heb jij nog geen jas voor het frisse voorjaar dan is de KWO Mid-Season Jacket een voordelige en comfortabele optie om de beurshallen mee uit te lopen. Vanzelfsprekend nemen we ook een grote voorraad met onze dikste petten en mutsen mee, zoals de nieuwe serie KWO beanies.

Michiel Pilaar op CARP ZWOLLE 2019

KWO merchandise kun je op de beurs nog voordeliger inslaan als KWO Community member. Grote kans dat jij member bent, dan ontvang je maar liefst 20% korting! Zo niet kom je dan op onze stand direct aanmelden, want in 2019 gaan we nóg meer vette content maken en publiceren! Daarnaast maak je jaarlijks kans op enorme prijzen, in 2018 gingen ruim 214 prijswinnaars je voor met maar liefst een totaal van € 26.107 uit de prijzenpot! We kunnen jullie nog VEEL meer vertellen, dus tot snel in Zwolle op standnummer 208.

Mark Hofman

 

Link: karperwereld.nl