Karper Magazine pakt uit op CARP ZWOLLE

‘Origineel, toonaangevend en vernieuwend.’ Zo omschrijft de redactie van Karper Magazine haar tijdschrift. Om dat te bewijzen is er op stand 414 van Karper Magazine een airbrusher aanwezig die je mobiele telefoon gratis van schubben of het Karper-logo voorziet!

Schrik niet! Airbrusher Rick weet echt wel wat-ie doet. Dat toont de Karper-kar van Rudi Seinen wel aan. Deze kun je op de stand bewonderen. Als het airbrushen van je mobieltje je toch iets te ver gaat, kun je op de stand trouwens ook telefoonhoesjes kopen met het Karper-logo of met een Rijenkarper-patroon.

karperkar

Abonnementenacties Karper Magazine

Nog geen abonnee? Dan is CARP ZWOLLE een prima moment om lid te worden van Karper Magazine! Ze hebben namelijk in samenwerking met Pro Line een welkomstpakket samengesteld t.w.v. van ruim € 65,-. Je kunt ook kiezen voor het Dynamite Carp Tec Pinapple and Banana-pakket met 8 kg boilies t.w.v. € 70,-. Naast abonnee-aanbiedingen en dvd’s verkoopt Karper Magazine ook (Engelstalige) boeken, kleding, hengelrekken, Zippo’s en andere accessoires.

Wervingsposter

Alpe de Pêche

In juni zal Karper Magazine zich in gaan zetten tegen kanker door de Alpe D’Huez te beklimmen. Sponsor het Alpe de Pêche-team en koop op de stand een lootje van € 2,- voor het goede doel en maak direct kans op een prijs.

team Alpe De Peche