Isolate boilies Shimano

Isolate your swim

Bij de meeste karpervissers al bekend maar vanaf dit jaar is het officieel: Shimano komt met haar eigen karperaas merk naar België en Nederland: Isolate Baits.

In 2015 is reeds gestart met de ontwikkeling van dit kwaliteitsaas en sinds 2019 werd het assortiment succesvol gelanceerd in Engeland. Vanaf dit seizoen ook in de lage landen te koop en voor het eerst te zien op CARP ZWOLLE op de Isolate Baits stand (Hal 4 stand 425).

O.a. UK aas goeroe Mark Holmes zal aanwezig zijn om jullie van alle info te voorzien over de producten en verder tips & tricks die je direct kan gebruiken in je visserij. Naast Mark zal er ook elke dag een delegatie van Nederlandse en Belgische Team Tribal leden aanwezig zijn die in de afgelopen 1,5 jaar ook al de nodige ervaring met dit nieuwe aas hebben opgedaan.

Ook is er op de stand een intropack te koop voor slechts 9,99. Het pack bevat een Tribal voeremmer, Shimano cap, lanyard en een kilo Isolate Baits boilies. (totale waarde bijna 30 Euro)

Isolate Baits

Het assortiment is samengesteld vanuit de praktijk – dus door karpervissers/voor karpervissers – met diverse aasexperts waaronder de eerder genoemde Baits expert Mark Holmes (30 jaar ervaring) en daarnaast vele vele testuren aan de waterkant met vaak verbluffende resultaten. Ook de meest sceptische Tribal leden zijn om want je laat je simpelweg niet van een vertrouwd aasje afpraten – dan moet het wel echt goed zijn.

Binnen het SHIMANO karperaas assortiment zijn er twee ranges – Isolate en TX1.

De premium Isolate producten zijn geproduceerd middels ingrediënten met de allerhoogste kwaliteit, geselecteerd op basis van voedingsprofiel, snelle verteerbaarheid en langdurige attractie.

Isolate Baits

Bewezen ingrediënten, samengevoegd tot unieke Isolate formules, leveren meerdere lagen aan attractie en stimuleren tot azen. Boilies, pop-ups, wafters, liquids en dips maar ook bijpassende voerpellets zijn beschikbaar voor maximale verscheidenheid in gebruik, zodat er altijd een product is voor jouw visserij. Verkrijgbaar in LM94 en RN20 varianten.

De TX1 bait range is ontwikkeld met het doel om snel een aanbeet te forceren. Dit assortiment is zeer geschikt voor de karpervisser, die op zoek is naar een goed vangende boilie, een goede voercampagne op wil starten maar niet de wereld wil uitgeven. De boilies uit de TX1 range zijn geproduceerd met bewezen kwaliteit ingrediënten en bevatten extra flavours voor een geweldig instant effect.

Isolate Baits

De boilies bezitten een open structuur voor een hoge uitwseming van de flavours. De producten uit deze serie hebben tijdens onze uitvoerige tests al voor zeer snelle aanbeten gezorgd. De range bevat boilies, pop-ups, liquids en dips in bewezen smaakvarianten. Verkrijgbaar in Tiger Nut, Squid & Octopus, Banana & Pineapple en Strawberry.

Meer weten? Je vind het op de facebook en Instagram pagina’s van Shimano Tribal en Isolate Baits. Geef de pagina’s even een duimpje omhoog om op de hoogte te blijven van het laatste karpernieuws.

Reageer op dit artikel