CARP ZWOLLE 2018; Season's kickoff

Op 2, 3 en 4 februari 2018 kunnen karperliefhebbers uit heel Nederland en ver daarbuiten hun hart weer ophalen: CARP ZWOLLE editie 2018 vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Ook dit jaar maken we er een extra groot feest van.

De gehele beursvloer van de IJsselhallen in Zwolle staat tijdens CARP ZWOLLE 2018 in het teken van karpervissen en niets dan karpervissen. Hier vind je de nieuwste gadgets, check je de fijnste kleding en maak je kennis met de beste materialen van het seizoen 2018. Uit ervaring weten we dat het karperbloed dat bij ons allen door de aderen stroomt tijdens de beurs begint te borrelen. Direct na de beurs verklaren we het nieuwe karperseizoen dan ook officieel voor geopend! We hebben er zin in! Jij ook?

3 DAGEN

In 2018 vindt de 24ste editie van CARP ZWOLLE plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari, natuurlijk weer in de Zwolse IJsselhallen.

150 STANDHOUDERS

Standhouders van alle bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn aanwezig om jou hun nieuwste en producten te tonen.

20.000 m²

Op het gehele beursoppervlak van de IJsselhallen tref je tijdens de beurs niets anders aan dan alles over karpervissen. Voor Zowel beginners als gevorderden.

Deskundig advies en demonstraties

Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens CARP ZWOLLE 2018 aanwezig om jou de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen.

Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel veel van deze professionals leren om die echte monster karper te vangen. Ze staan op verschillende plekken op de beurs voor je klaar met advies en uitgebreide demonstraties. Zorg dat je erbij bent!

E-Tickets CARP ZWOLLE 2018

Bestel je e-ticket en je bent verzekerd van toegang tot CARP ZWOLLE 2018 en bespaart €2,34. Maar dit is niet het enige voordeel. Benieuwd naar alle voordelen van een e-ticket?

Download onze GRATIS app

Wist jij dat er een speciale ‘CARP ZWOLLE 2018 App’ bestaat waarin je alles vind wat je moet weten over de grootste en mooiste karperbeurs van Europa?

Van alles te doen voor jong en oud

Er is altijd veel te zien en te doen op CARP ZWOLLE op het gebiedt van materialen, aas en de nieuwste technieken. Daarnaast worden er verschillende lezingen gegeven en zijn tal van activiteiten voor jong en oud.

Test je skills op de drilsimulator, vaar rond in onze voerboten vijver, leer rigs knopen, ga op de foto met je 'karper helden' of geniet van een lekker hapje en drankje op één van de vele gezellige terrasjes.

MEESTGESTELDE VRAGEN

CARP ZWOLLE 2018 vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 in de IJsselhallen in Zwolle. Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Op dit moment is het lezingenprogramma nog niet bekend, maar reken erop dat er weer een groot aantal profs staat te trappelen om hun ervaringen en technieken met jullie te delen. Kom binnenkort nog eens terug voor meer informatie.

Met de aanschaf van een e-ticket voor CARP ZWOLLE 2018 ontvang je een maand GRATIS KWO membership t.w.v. €6,95. Bovendien verloten wij onder alle tickets van vrijdag een visvakantie voor 2 vissers en 2 niet-vissers naar Merenye in Hongarije! Met een ticket voor zaterdag maak je kans op een karpervisvakantie voor 2 vissers en 2 niet-vissers naar Etang des Châteliers in Frankrijk! Voor de zondag hebben we een visreis voor 2 vissers naar Iktus Ruffaud in Frankrijk beschikbaar gesteld!

Een e-ticket voor CARP ZWOLLE 2018 kost je € 12,00 per dag. Daarnaast betaal je € 1,66 administratie kosten. Deze kosten zijn voor het bedrijf Ticketscript die de kaartverkoop beheerst.

Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang. 

Europa's grootste karperbeurs
TOP